Μαριλένα Ράδου: «Από το στρες έπαθα αλωπεκίαση και έρπητα ζωστήρα»


Την καρδιά της άνοιξε η Μαριλένα Ράδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε στη σειρά «Παγιδευμένοι», βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα αυτοάνοσα νοσήματα, από τα οποία ταλαιπωρείται, και στην απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

«Ενεργοποίησα το plan b»

«Έπαθα αλωπεκίαση κι έρπητα ζωστήρα. Είναι αυτοάνοσα. Όταν έπαθα την αλωπεκίαση, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα. Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη απέναντι σε αυτά», δήλωσε αρχικά.

Για την κατάψυξη ωαρίων, ανέφερε: «Από μικρή ήθελα να κάνω πολλά παιδιά. Αυτά τα πράγματα είναι να το βάλεις στόχο και τυχερά. Ενεργοποίησα το plan b. Έκανα κατάψυξη ωαρίων τον Μάιο, που μας πέρασε, για να έχω ένα back up, αν χρειαστεί. Αν χρειαστεί και δεν έρθει φυσικά. Έλεγα ότι θέλω να κάνω τρία παιδιά από 7 χρόνων, αλλά έτσι όπως είναι η ζωή. Είναι και δική μου ευθύνη, όχι μόνο της μοίρας. Θα μπορούσα να κάνω μόνη μου οικογένεια. Δεν το έκανα σώνει και ντε για να το χρησιμοποιήσω, απλά θέλω να έχω την επιλογή».

Και πρόσθεσε για το κόστος της κατάψυξης: «Το κόστος είναι περίπου 2.000 – 2.500 κι είναι για δέκα χρόνια. Στα 2.500 ευρώ είναι και το πρώτο έτος της τράπεζας ωαρίων στο εκάστοτε μαιευτήριο που φυλάσσονται. Μετά είναι τον χρόνο μια ετήσια συνδρομή γύρω στα 150 ευρώ. Η διαδικασία διαρκεί 2 εβδομάδες. Παίρνεις από το φαρμακείο κάποιες ενέσεις που σου δίνει ο γιατρός και τις κάνεις μόνη σου. Είναι πολύ απλές, σαν στυλό και σε συγκεκριμένες ώρες για δύο εβδομάδες. Μετά αυξάνεται η δόση και δεν είναι καθόλου επίπονο. Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά».

«Δεν κατάλαβα καμία παρενέργεια. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το καλό που έκανα. Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη 50 ευρώ. Είναι η πρώτη φορά που το έβαλα στόχο να πραγματοποιηθεί κάτι, που θα εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή», συμπλήρωσε συγκινημένη.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *