Μαριέττα Χρουσαλά: «H παρουσίαση του MadWalk προέκυψε ξαφνικά»


Το Madwalk, το μεγαλύτερο fashion event στην Ελλάδα, έρχεται για 12η συνεχόμενη χρονιά και στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκεται η Μαριέττα Χρουσαλά, στην μεγάλη της επιστροφή.

Η ίδια μίλησε το πρωί του Σαββάτου (10/12) στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για το comeback της και την απόφασή της να επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Έγινε εντελώς ξαφνικά αλλά με βρήκε σε μία φάση που ήθελα και εγώ να κάνω κάτι, να επιστρέψω δυναμικά σε μία τόσο ωραία διοργάνωση και εκδήλωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ», είπε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι να περιμένω πια, γιατί και η παρουσίαση του MadWalk προέκυψε ξαφνικά. Απολαμβάνω τις στιγμές εδώ. Υπάρχει το άγχος, όλη αυτή η περίοδος είναι δημιουργική και όμορφη και προς το παρόν το απολαμβάνω».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Το MadWalk στο MEGA

To MadWalk 2022 by Serkova – The Fashion Music Project, θα ενώσει τη μόδα με τη μουσική για 12η συνεχόμενη χρονιά, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, στο TAE KWON DO, παρουσία κοινού.

Ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, επιφυλάσσει ξεχωριστά κι εντυπωσιακά catwalks & performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εντυπωσιακές δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *