Μαριέττα Χρουσαλά: Δηλώσεις «φωτιά» για τον Αρναούτογλου – «Μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια…»


Για την απώλεια του πατέρα της τη μέρα των Miss Universe, αλλά και το σκηνικό με τον Γρηγόρης Αρναούτογλου που της είχε ρίξει μια ολόκληρη τούρτα στο πρόσωπο, μίλησε μεταξύ άλλων η Μαριέττα Χρουσαλά στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήθελα να του κάνω το χατίρι και να το δει. Το έκανε ο αδερφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου για να του φτιάξουμε τη διάθεση. Ο μπαμπάς τα πρόλαβε τα καλλιστεία. Τραγική ειρωνεία ότι έφυγε ανήμερα των Miss Universe. Βρισκόμουν στον Παναμά και η παραγωγή με είχε προστατεύσει από την είδηση… Ήταν πρώτη φορά που έβγαινα εκτός Ελλάδας και να μάθω κάτι τέτοιο… Ήταν άρρωστος, αλλά είχε λίγο καιρό. Ευτυχώς το έμαθα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Με περίμεναν για την κηδεία» δήλωσε η Μαριέττα Χρουσαλά στον Άρη Καβατζίκη.

Για το περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την τούρτα: «Συνέβη ζωντανά… Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Γρηγόρη να με προετοιμάσει κι ακούω που λέει φέρτε την τούρτα και λέω τι θα γίνει; Θα παίξουμε τουρτοπόλεμο; Μου είπε όχι. Αν μου είχε πει ναι, να είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου. Είναι λίγο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εφόσον σε έχω ρωτήσει δύο λεπτά, πες το μου να προετοιμαστώ, να δώσω ένα σήμα στην παραγωγή και να μου έρθουν τα παστάκια. Είναι σαν το μπουγέλο, αλλά να μην έχεις εσύ λάστιχο. Ποτέ δεν είχα θυμό. Πιο πολύ ήταν γιατί να συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής; Όχι τίποτα άλλο δεν είμαι φαν της τούρτας. Χωρίς λόγο. Τον συγχώρησα εννοείται».

Δείτε το βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *