Μαρία Καβογιάννη: «Ερχόμαστε κόσμε…» – Η ανάρτησή της για την παγκόσμια προβολή του Maestro


Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, είναι και επίσημα στο Netflix από τις 19 Δεκεμβρίου σε Ελλάδα και Κύπρο, με την νέα χρονιά να μεταδίδεται παγκόσμια.

Ήδη η σειρά θα μεταδίδεται σε πάνω από 180 χώρες, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο podcast της σειράς ο Χριστόφορος.

«Σας ευχαριστώ για το μαζί σας» – Το «αντίο» της Χαρούλας Αλεξίου στο «Maestro» και τον Παπακαλιάτη

Οι τηλεθεατές εκτόξευσαν την σειρά στα ύψη, αφού τα μηνύματα που μετέδιδε άγγιζε τον καθένα ξεχωριστά και για ξεχωριστό λόγο.

Tις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει ήδη τρέιλερ στο Netflix από διάφορες χώρες, όπως Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία.

Η Μαρία Καβογιάννη, που ενσάρκωνε τη γυναίκα που βίωνε την ενδοοικογενειακή βία μαζί με τον γιο της, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο με όλα τα τρέιλερ μαζί.

«Ερχόμαστε κόσμε…Για ταχεία εκμάθηση ξένων γλωσσών… Χριστόφορος Παπακαλιάτης» γράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση

Το Maestro άξιζε να είναι στο Netflix

Καλεσμένος στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» του MEGA βρέθηκε ο Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης έδωσε συγχαρητήρια στους συντελεστές της σειράς «Μaestro», η οποία από τις 19 Δεκεμβρίου θα είναι διαθέσιμη για προβολή στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ από τις αρχές του 2023 θα ανοίξει τα φτερά της σε όλο τον κόσμο.

«Το Maestro άξιζε να είναι στο Netflix ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Μακάρι να γίνει το έναυσμα να γίνει κάτι και να ανοίξουν πόρτες και για άλλα πράγματα. Για να έχουμε, όμως, την ανάλογη συνέχεια θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε ελληνικές ιδέες, μικρές και μαζεμένες σειρές. Όχι με 150 επεισόδια, ούτε καν 30. Να είναι μεταξύ 6 με 15 επεισόδια, κάπου εκεί, το οποίο αναγκαστικά για την ελληνική τηλεόραση δεν είναι ελκυστικό για τα κανάλια. Εάν δεν ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αυτό που φέρει το όνομά του δεν ξέρω εάν θα μπορούσε κάποιος άλλος να τα καταφέρει», δήλωσε.

Ο ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στο 2003, όταν παιζόταν η σειρά «Κλείσε τα Μάτια» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ένα απλό φιλί μεταξύ δύο ανδρών προκάλεσε τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, με το ΕΣΡ να επιβάλει στο MEGA πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ.

«Νομίζω πως η κοινωνία έχει γίνει πιο δεκτική», είπε σχολιάζοντας την gay ερωτική σκηνή στο «Maestro». «Μας αρέσει καμιά φορά να γκρινιάζουμε και να λέμε ότι δεν αλλάζει τίποτα. Κάτι αλλάζει, δεν είμαστε η ίδια κοινωνία όπως πριν από 20 χρόνια. Ένα απλό φιλί ήταν στο «Κλείσε τα Μάτια» και έγινε χαμός», σχολίασε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *