Μαρία Γκελετίκοβα: Βίος και πολιτεία η ζωή του μοντέλου


Η Μαρία Γκελετίκοβα ζούσε είχε μελετήσει πολύ καλά το σχέδιο της. Ζούσε σε πολυτελή ξενοδοχεία, δειπνούσε σε ακριβά εστιατόρια, φορούσε πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ και κυκλοφορούσε αγκαλιά με το σκυλάκι της πάντα σε μισθωμένο ταξί.

Η Σλοβάκα απατεώνισσα δηλώνει και μοντέλο και δικηγόρος. Ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2021 για διακοπές. Τότε γνώρισε τον πάμπλουτο Βρετανό, κάτοικο Βάρης, όπου της κάλυπτε και όλα τα έξοδα της διαμονής της στη χώρα μας. Όταν χώρισαν ξεκίνησαν τα οικονομικά προβλήματα, με την ίδια να συνεχίζει την πολυτελή ζωή και να κατηγορείται ότι αντί να πληρώνει, έστελνε μέιλ με δήθεν παραστατικά μεταφοράς χρημάτων.

Ιωάννα Τούνη: Κάνει γυμνή κούνια λίγο πριν γεννήσει και ποζάρει για την πιο «παραμυθένια φωτογραφία»

Οι δηλώσεις του δικηγόρου

Μετά τη σύλληψή της, το «παιδί» της, ο σκύλος της με το όνομα Blue, ζει σε φιλοζωική στη Ναύπακτο.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της, Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στο T-live και τον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη.

«Ο συναισθηματικός δεσμός που είχε με Άγγλο υπήκοο που ζει και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την έφερε σε θέση να έρθει στη χώρα μας τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Έτσι η προηγούμενη επιχειρηματική της δραστηριότητα που έχει να κάνει με τραπεζικά δάνεια στη Σλοβακία, έτυχε της προσοχής της δικαιοσύνης, η οποία δεν μπόρεσε να δώσει τις εξηγήσεις που της ζητήθηκαν λόγω ακριβώς της διαμονής της στην Ελλάδα. Συνέπεια αυτού του γεγονότος υπήρξε η έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης με πρωτοβουλία των Αρχών της Σλοβακίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *