Μαρία Μπεκατώρου: «Για μένα η γνώση και η μόρφωση είναι αφροδισιακά στοιχεία»


Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, αποκαλύπτοντας ότι έχει πληγωθεί αρκετές φορές στον χώρο αυτό. Για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει καθημερινλα, για τη μητέρα της, για τη σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο την κόρη τους και τη μητρότητα.

«Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν εκτιμάται η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου. Αν για κάτι νιώθω καλά μ’ εμένα είναι ότι υπήρξα απολυτά συνεπής σε αυτά που είχα συμφωνήσει να κάνω. Έχω μετανιώσει για κάποιες περιπτώσεις, που έχω δώσει πάρα πολλά, ήταν και προδοσίες φίλων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Μαύρο Ρόδο: Πλάνα της συγκλονιστικής σειράς του Mega με την υπέροχη μουσική του Γ. Θεοφάνους

Το τηλεπαιχνίδι

Για το παιχνίδι γνώσεων που παρουσιάζει στο MEGA, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε ότι: «Το «κυνήγι» καλά κρατεί. Δεν σταματάμε να κυνηγάμε στο «The Chase». Στην αρχή αγχώθηκα για το αν θα γίνει κατανοητό το παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί μας έδωσε την ευκαιρία, είδε τα στάδια του παιχνιδιού και μας αγάπησε».

Και συμπλήρωσε ότι: «Για μένα η γνώση και η μόρφωση είναι αφροδισιακά στοιχεία. Όλοι οι Chasers έχουν στοιχεία που θα μπορούσα να είχα ερωτευτεί». Στη συνέχεια της κουβέντας, μίλησε συγκινημένη για την οικογένειά της.

Η μητέρα της και οι αποβολές πριν εκείνη

«Η μαμά μου είχε πολλές αποβολές παιδιών πριν από μένα, και έχασε και παιδί μετά από μένα. Είμαι κατά κάποιο τρόπο το δώρο τους από τον Θεό. Μου λείπουν οι στιγμές μας με τον μπαμπά μου στην Κεφαλονιά.

Μου λείπει που με περίμενε να φτάσω σπίτι και που μαζεύαμε τα σύκα κάθε καλοκαίρι», εξομολογήθηκε. Για τη σχέση της με την Υβόννη Μπόσνιακ και τον Αντώνη Ρέμο, η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε ότι: «Η ζωή ήθελε να μας ενώσει με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Η αδυναμία στην κόρη του Ρέμου

Η Υβόννη είναι ένας άνθρωπος που θα φτάσει στην άλλη άκρη της γης για να με σώσει και το ίδιο θα κάνω και εγώ. Η πιο ωραία περιπέτεια που έχω ζήσει με την Υβόννη ήταν η γέννηση της κόρης της, Ελένης.

Η στιγμή που τρέξαμε μέσα στο χειρουργείο για να δούμε το μωρό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω, γιατί κι εγώ δεν έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Η Ελένη είναι παιδί μου». «Πλέον έχω σχεδόν την ιδιά σχέση και με τον Αντώνη Ρέμο. Γενικά ως οικογένειες είμαστε πολύ δεμένες», πρόσθεσε.

Η μητρότητα και οι προσπάθειες απόκτησης παιδιού

Σχετικά με τη μητρότητα, η Μαρία Μπεκατώρου υπογράμμισε πως μετάνιωσε που αναφέρθηκε τόσο πολύ και λεπτομερώς στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί. «Έχασα τον έλεγχο. Με ρώταγαν παντού και με «έπνιγε» όλο αυτό, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί», αποκάλυψε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *