Μαρία Μπακοδήμου: Τι συνέβη στο παρά πέντε και δεν προχώρησε στο δεύτερο γάμο


Τη Μαρία Μπακοδήμου είχε προσκεκλημένη σήμερα η Φαίη Σκορδά. Η ξανθιά παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό μας» αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στα αγαπημένα της παιδιά, αλλά και στα επαγγελματικά της βήματα.

Διαβάστε επίσης: Πασίγνωστη παρουσιάστρια μένει εκτός τηλεόρασης – Κόβουν άρον άρον την εκπομπή της

Η προσωπική ζωή και ο δεύτερος γάμος που δεν ήρθε

«Έφτασα πολύ κοντά σε έναν δεύτερο γάμο αλλά δεν έγινε. Είναι δύσκολες οι σχέσεις έτσι και αλλιώς. Στο διάστημα που τα παιδιά ήταν μικρά ήμουν πολύ εκεί, οπότε αυτό είναι ένα κομμάτι που στερήθηκα. Τα είχα μαζί μου στις εκπομπές. Πήγαιναν σχολείο κοντά στα στούντιο και το σχολικό τα άφηνε εκεί. Τους είχα κάνει και δικό τους γραφείο» είπε χαρακτηριστικά.

Τα φετινά τηλεοπτικά δρώμενα

«Ζηλεύω άλλους επαγγελματικούς κλάδους που υπάρχει αλληλεγγύη. Δεν έχω ζήσει κακία στην τηλεόραση αλλά βλέπω ότι πολύ εύκολα δημιουργούνται εντάσεις, να γίνεται ντόρος και να παίζουν σαν θέμα στις εκπομπές. Υπάρχουν τόσες περίεργες δυνάμεις σε αυτήν τη δουλειά… Εγώ φίλους από αυτήν τη δουλειά. Εκτίμηση, σεβασμός υπάρχει αλλά δεν γίνονται όλοι φίλοι».

Η εκπομπή και οι αλλαγές

«Εγώ πιστεύω ότι η κυριότερη αλλαγή στην εκπομπή είναι η αλλαγή της ώρας αλλά και το ότι αποφασίσαμε ότι τα κοινωνικά ζητήματα δεν μπορούμε να τα αφαιρέσουμε από την εκπομπή».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *