Μαρία Μπακοδήμου: Τι απαντά για τις αλλαγές και αποχωρήσεις στην εκπομπή της


Η Μαρία Μπακοδήμου αυτον τον καιρό προέβη σε κάποιες τροποποιήσεις της εκπομπής της. Σε δηλώσεις στο Open Weekend μίλησε για τις αλλαγές και τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της τα Σαββατοκύριακα.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Τι συνέβη με την αδιαθεσία της στον αέρα της εκπομπής

Γιατί συνέβησαν οι αλλαγές

«Ναι έγιναν αυτές οι αλλαγές και λυπήθηκα γιατί ήταν άνθρωποι που θα ήθελα να είμαστε, αλλά σχεδιάσαμε αλλιώς την εκπομπή. Είναι ζωντανή εκπομπή και μπορείς να δεις ότι σε πάει προς τα εδώ ή προς τα εκεί. Ο Θέμης δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν μπορούσε να δουλέψει εκτός από τις ημέρες της προβολής της εκπομπής. Έχει πάρα πολλές υποχρεώσεις. Αποχαιρετιστήκαμε, είναι άνθρωποι που εκτιμάμε και τώρα ετοιμαζόμαστε να ενισχύσουμε την ομάδα μας.

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινήσαμε, είπαμε ότι δεν μπλέξουμε καθόλου σε αυτά τα πλοκάμια (σ.σ. της ενημέρωσης), που είναι βαριά. Αλλά όταν στη ζωή σου, στην παρέα σου και στα social και καθημερινά συζητάς θέματα, όπως αυτό με το 12χρονο παιδάκι, δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν συμβαίνει. Δεν ζεις Χονολουλού. Είναι λογικό να ασχοληθείς» απάντησε η Μαρία Μπακοδήμουin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *