Μαντώ Γαστεράτου: «Πες ένα ευχαριστώ μωρή γουρούνα στο σώμα σου»


Στα καλύτερά της βρίσκεται η Μαντώ Γαστεράτου. Η παρουσιάστρια τρεις μήνες μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον γιο και τη νεογέννητη κόρη της.

Παράλληλα, δεν ξεχνά να αναρτά διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο Instagram και να αυτοτρολάρεται κυρίως για το θέμα της εμφάνισής της, κάνοντας μάλιστα πολλές μαμάδες να ταυτιστούν μαζί της.

Στην τελευταία της ανάρτηση, έκανε γνωστό ότι ξεκίνησε γυμναστική μετά τον τοκετό. Η ίδια λοιπόν ποζάρει στον καθρέφτη της και στέλνει το δικό της μήνυμα σεβασμού προς το σώμα.

Γράφει συγκεκριμένα στη λεζάντα

INSTAGRAM

«Η νέα εποχή θέλει γυναίκες με καμπύλες τύπου μέση δαχτυλίδι στήθος πεπονάτο και περιφέρεια αεροδρόμιο! Όσες είναι «τυχερές» και είναι έτσι το σκαρί τους θεωρούνται καρασεξουάλες γυναικάρες! Φυσικά ούτε λόγος για κυτταρίτιδες και τέτοια του διαβόλου… Απαπαπα αυτά τα έχουν οι κοινές θνητές! Οι υπόλοιπες που μας γέννησε η μάνα μας με στήθος λεμονάκι και κυτταρίτιδα ως τον αστράγαλο να πάμε να πνιγούμε. Δεν μπορούμε να λεγόμαστε ινφλουενσερς…

REALITY

…βρε ουστ! Je suis trés adorable! «Πες ένα ευχαριστώ μωρή γουρούνα στο σώμα σου που έφτιαξε δύο θαύματα» είπα σήμερα στον εαυτό μου περνώντας μπροστά από τον καθρέφτη. Μετά σκέφτηκα πόσο αυστηρή και επικριτική είμαι πάλι με εμένα και συλλογίστηκα τι έχει τραβήξει 30 και χρόνια αυτό το κορμάκι. Μην τα πολυλογώ, πριν με ρουφήξει η αναβλητικότητα μου σηκώθηκα, ντύθηκα και πήγα γυμναστήριο. Πρώτη μέρα παρακαλώ μετά από 2.5 χρόνια αποχής από την γυμναστική. Περιττό να σας πω ότι είχε τρελή πλάκα! Ξεκαρδίστηκα με την πάρτη μου.

Προσπαθώντας να κάνω διατάσεις ακούγονταν κρακ κρουκ τα κόκαλα μου, επιφωνήματα και φράσεις του τύπου:» ωχ, α τα τα, και αχ μάνα μου, η μέση μου…». Άσε που γνώρισα ενδιαφέρουσες τύπισσες στο μάθημα και μια θεάρα trainer. Η απόφαση μου να πάρω την κορμάρα μου και να την φροντίσω μόνο σε καλό μου βγήκε παιδιά! Πέρασα όμορφα κι ένιωσα ότι με φροντίζω, ψυχικά και σωματικά! Κατέβηκα τις σκάλες κι ένιωσα ότι πετούσα. Γυρνώντας στον δρόμο, πέρασα από ένα ανθοπωλείο, μου πήρα λουλούδια και έφυγα προς το σπίτι! Που θέλω να καταλήξω?

Στο καν’ το για εσένα… για να ξεσκουριάσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αλλάξεις παραστάσεις μέσα στην ημέρα σου, να σου αρέσεις περισσότερο βρε αδερφέ! Στην τελική να σου πω και κάτι? «Καρντασιανό κώλο» δεν έχω και εύχομαι να μην αποκτήσω κιόλας, έχω όμως μια όμορφη ισορροπία μέσα μου που δεν θα την αντάλλαζα για κανένα π@£₩τη λόγο!».

Η ανάρτησή τηςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *