Μάνος Γαβράς: «Από τότε που έχασα τον πατέρα μου, μου είναι πιο δύσκολο όταν αποχωρίζομαι την μητέρα μου»


Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στην «Ελένη» ο Μάνος Γαβράς. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τις συναισθηματικές άμυνες που χρειάζεται να εφαρμόζει έτσι ώστε να μην δένεται στις προσωπικές του σχέσεις λόγω των πολλών επαγγελματικών ταξιδιών του.

Επίσης, αποκάλυψε γιατί έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του αλλά και την ανάγκη του να μην αφήνει τον χρόνο να κυλά χωρίς να τον εκμεταλλεύεται.

Ο Μάνος Γαβράς αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με τη Τζένιφερ Λόπεζ: «Ήταν υπερβολικά…»

«Γενικά στη ζωή μου και για επαγγελματικούς λόγους ταξιδεύω πάρα πολύ. Έχω δικλείδα ασφαλείας για να μην νιώθω άσχημα με τους αποχωρισμούς. Τα κάνω να φαίνονται όλα πολύ φυσιολογικά», ανέφερε.

Και πρόσθεσε «Πολλές φορές όταν πήγαινα να δεθώ σε μια σχέση σκεφτόμουν ότι θα πρέπει να φύγω σε λίγους μήνες».

Επιπλέον εξομολογήθηκε από πότε και γιατί έχει αδυναμία στην μητέρα του: «Από τότε που έχασα τον πατέρα μου, μου είναι πιο δύσκολο όταν αποχωρίζομαι την μητέρα μου. Έχω πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα που παρότι δεν την έχω ζήσει πολύ».

Σε επαγγελματικό επίπεδο ο ηθοποιός συμμετείχε σε μια σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα που γυρίστηκε στο Ισραήλ.

«Δεν πιστεύω σε αυτό που λένε ότι οι άντρες δεν κλαίνε. Έχω κλάψει πολλές φορές και είναι λυτρωτικό. Μπορώ να κλάψω αν νοιώσω ότι πρόδωσα την ευκαιρία που είχα σε αυτή τη ζωή να κάνω πράγματα», κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξή τουin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *