Μαίρη Συνατσάκη: Έχω μια τεράστια οικογένεια στα πέρατα της χώρας που περίμενε να λούσει με αγάπη την μικρουλένια μας


Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιαν Στρατής πριν λίγες ημέρες έγιναν γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία που βιώνουν. Τα ευχετήρια μηνύματα που βιώνουν είναι πολλά και ιδιαίτερα συγκινητικά.

Η παρουσιάστρια έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο διαδίκτυο για την καινούργια της καθημερινότητα.

Διαβάστε επίσης: Όλγα Κεφαλογιάννη-Μίνως Μάτσας: Η διπλή πρόταση γάμου και τα δίδυμα που τους άλλαξαν τη ζωή

Μια καινούγρια ζωή ανέτειλλε

«Βγήκαμε από το μαιευτήριο στην Κηφισίας. Μόνο που δεν ήταν πια η Κηφισίας αυτή. Τα χρώματα αυτού του κόσμου έξω από το δωμάτιο που μείναμε τις τρεις τελευταίες ημέρες, εγώ δεν τα θυμάμαι έτσι. Ούτε ο αέρας αυτός μοιάζει με απλό οξυγόνο. Κι αυτήν την διαδρομή κανονικά θα έπρεπε να την αναγνωρίζω. Την έχω κάνει εκατοντάδες φορές. Αλλά τώρα… Τώρα; Τώρα, ούτε ξέρω, ούτε θυμάμαι, ούτε που με νοιάζει που θα στρίψω. Δεν ξέρω τίποτα από εδώ και πέρα. Θα είναι νέα ζωή.

Εδώ ένιωσα ασφαλής και εδώ την γνώρισα! Θα είναι για πάντα ο τόπος συνάντησης μας. Σας ευχαριστώ για όλα @omilosiaso Γιατρέ μου,o μου, ευχαριστώ εσένα από τα βάθη της καρδιάς μου που διαχειρίστηκες πρωτίστως το άγχος μου με την ηρεμία και την εμπειρία σου και μου την έφερες στην ζωή.
Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες που πλαισίωσαν αυτήν την εγκυμοσύνη με την φροντίδα τους και την ουσιαστική τους βοήθεια 9 μήνες τώρα. Τις μαίες μου, Σμαράγδα μου, Θάλεια μου, Σοφία μου!
Τα μηνύματα σας είναι παραπάνω από συγκινητικά. Σαν να έχω μια τεράστια οικογένεια στα πέρατα της χώρας που περίμενε να λούσει με αγάπη την μικρουλένια μας. Σας ευγνωμονώin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *