Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Νέο επεισόδιο απόψε στις 21:00, στο MEGA


Η πρώτη Μαίρη μπλέκει στη μία παρεξήγηση μετά την άλλη, η δεύτερη θέλει να ζωντανέψει ξανά το ερωτικό ενδιαφέρον του συζύγου της και η τρίτη δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει ποτέ με την πεθερά της!

Ακόμα περισσότερα ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα των τριών συνονόματων ηρωίδων, που δημιούργησαν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, έρχονται απόψε, Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο MEGA.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Μαίρη (Νίκη Λάμη): Η Μαίρη εκμυστηρεύεται στην Ιουλία, την αναποφασιστικότητά της ανάμεσα στον Γιάννη και τον Ηλία, όμως η μητέρα της δεν τη βοηθάει πολύ με τις απόψεις της. Στο τραπέζι όπου η Μαίρη και ο Γιάννης τρώνε, η συζήτηση ανάβει. Ένα αναπάντεχο περιστατικό οδηγεί τον Γιάννη στο νοσοκομείο. Η Μαίρη παρερμηνεύει τα πράγματα και νομίζει ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για αυτό που συνέβη στον Γιάννη. Στο νοσοκομείο, οι παρεξηγήσεις θα διαδεχτούν η μία την άλλη.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): Η Μαίρη αναφέρει στη μητέρα της, τη Ζορζέτα, ότι το πάθος του Γιώργου αναθερμάνθηκε. Η Ζορζέτα όμως δεν πείθεται και συνεχίζει να πιστεύει ότι ο Γιώργος απατά την κόρη της. Προτείνει μάλιστα στη Μαίρη έναν περίεργο τρόπο για να τον ξανακερδίσει. Η Μιμίκα έχει κι εκείνη να δώσει τις δικές της συμβουλές στη φίλη της για να ξυπνήσει τον πόθο στον Γιώργο. Η Μαίρη είναι μπερδεμένη, αλλά αποφασισμένη να κερδίσει ξανά το ενδιαφέρον του άντρα της.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): Eκμυστηρεύεται στη φίλη της, τη Βιολέτα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την παρουσία και τη συμπεριφορά της πεθεράς της στο σπίτι. Η Ντίνα συνεχίζει να έχει τις πιο παράλογες απαιτήσεις από τη Μαίρη, τις οποίες μάλιστα επικοινωνεί με εξωφρενικό τρόπο. Η Μαίρη προσπαθεί να εξηγήσει στον Κώστα ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν στο σπίτι. Από την κουβέντα τους, εκείνος αρχίζει να ανησυχεί ότι η κόρη τους, η Κωνσταντίνα, μπορεί να έχει βρει αγόρι.

Δείτε το τρέιλερ

Πρωταγωνιστούν: Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα, η Σύλβια Δελικούρα, η Βάσω Γουλιελμάκη, η Μαίρη Σταυρακέλλη και η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Ρέππας κ.ά.

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟΨΕ, ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:00
#ΜaryMaryMaryin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *