Μαγνησία: Έβαλαν έντεκα κουτάβια σε γλάστρα για να πεθάνουν από ασφυξία


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι άγνωστος στα Μελισσάτικα Μαγνησίας τοποθέτησε έντεκα σκυλάκια μέσα σε μία γλάστρα ώστε να πεθάνουν από ασφυξία.

Τα κουτάβια εντοπίστηκαν στο βουνό, σε δύσβατη περιοχή, με κλειστά ακόμα τα μάτια τους, γεγονός που δείχνει ότι είναι ακόμα νεογέννητα.

Η γυναίκα που τα βρήκε είναι φιλόζωή και φροντίζει μεγάλο ζώων, έτσι η Φιλοζωϊκή αναζητά άμεσα οικογένειες για να φιλοξενήσουν τα σκυλάκια, όπως αναφέρει το gegonota.gr.

Πηγή φωτογραφίας gegonota.gr

Κουτάβια πεταμένα σε ποτάμι

Τον περασμένο Οκτώβριο, και πάλι στην Μαγνησία, εντοπίστηκαν νεογέννητα σκυλάκια πεταμένα σε ποτάμι, αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι πέταξαν επτά κουτάβια σε ένα ποτάμι στην περιοχή του Αλμυρού. Για καλή τους τύχη, τα εντόπισε ένας φιλόζωος που άκουσε το κλάμα τους και κατάφερε να τα σώσει πριν πνιγούν.

Τη νέα κτηνωδία αποκάλυψε η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου με ανάρτησή της στην οποία ανέφερε ότι «ο σωτήρας ταΐζει με μπιμπερό τα νεογέννητα, που είναι πέντε θηλυκά και δυο αρσενικά και δεν έχουν καλά – καλά ανοίξει τα ματάκια τους».

Όμως, τα σκυλάκια είναι πολλά και δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φροντίδας τους, γι’ αυτό καλεί όποιον μπορεί να βοηθήσει αναλαμβάνοντας να υιοθετήσει κάποιο από αυτά.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *