Λυδία Κονιόρδου: «Όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και η κρυάδα είναι μεγάλη»


Η σπάνια συνέντευξη της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού, Λυδίας Κονιόρδου, στο «MEGA Καλημέρα».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

«Την Μαργαρίτα στη ‘Γη της Ελιάς’ την έχω αγαπήσει πολύ, αισθάνομαι ότι πολλές πλευρές της είναι και δικές μου. Για μένα, είναι μια νέα πρόκληση η ενασχόληση με την κάμερα, είναι μια άλλου είδους τέχνη, που δεν την είχα αναπτύξει», είπε αρχικά η Λυδία Κονιόρδου.

Διαβάστε επίσης: Λυδία Κονιόρδου – «Στη Γη της Ελιάς περίμεναν να δουν την τραγωδό και τους διέψευσα»

«Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο και με συγκινεί πάρα πολύ είναι πολύ γλυκό και τρυφερό. Μια φορά έτρεχε ένας με το μηχανάκι στο Παγκράτι και μου φώναξε «γεια σου Μαργαρίτα. Έχουμε μια πολύ ωραία χημεία μεταξύ μας, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ ωραία οικογένεια. Όταν σταματήσαμε τα γυρίσματα, έκανα διακοπές για πρώτη φορά στη ζωή μου μετά από 40 χρόνια», πρόσθεσε σχετικά με τα γυρίσματα και την ατμόσφαιρα στα παρασκήνια της «Γης της Ελιάς».

Για το πώς αισθάνεται όταν βλέπει τον εαυτό της στην τηλεόραση αλλά και για τον Αντρέα Γεωργίου δήλωσε πως, «προσπαθώ να βλέπω τον εαυτό μου και η κρυάδα είναι μεγάλη, λες, ‘τόσο χάλια παίζω;’ Ο Αντρέας έχει μια βαθιά ευγένεια και έναν βαθύ σεβασμό για όλους τους συνεργάτες του».

«Δουλεύουμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα και είναι σπάνιο, δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί και συγκρούσεις», κατέληξε η Λυδία Κονιόρδου.

Δείτε το βίντεοin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *