Λήστεψε τράπεζα και πέταξε τα χρήματα στους περαστικούς φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα»


Ένας 65χρονος θέλησε να κάνει μια κακή αλλά ταυτόχρονα καλή πράξη, για τα Χριστούγεννα. Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ, ο οποίος λήστεψε τράπεζα και στην συνέχεια άρχισε να πετάει χαρτονομίσματα στον αέρα, φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα». Όλο αυτό έλαβε χώρα πριν ο ίδιος πάει σε καφέ και περιμένει να έρθουν αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

65χρονος ΗΠΑ: Λήστεψε τράπεζα για να τα μοιράσει στους φτωχούς

Το κατάστημα που λήστεψε ο ηλικιωμένος άνδρας, είναι της Academy Bank στο Κολοράντο Σπρινγκς των ΗΠΑ. Το συμβάν έγινε την επομένη των Χριστουγέννων. Για να αποφυλακιστεί προσωρινά υπό όρους, το ποσό που ορίστηκε φθάνει τις 10.000 δολάρια.

Όπως μετέδωσε το KKTV, επικαλέστηκε την αφήγηση του Ντιόν Πάσκαλ, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Αφού πρώτα, ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ, βγήκε από την τράπεζα που είχε μόλις ληστέψει, άρχισε να σκορπάει χαρτονομίσματα «παντού».

Όπως εξήγησε ο Πασκάλ: «Άρχισε να βγάζει χρήματα από μια σακούλα και να τα πετάει στον αέρα, πριν φωνάξει, Καλά Χριστούγεννα». Έπειτα, ο Όλιβερ πήγε σε ένα κοντινό καφέ και κάθισε. Ο ίδιος περίμενε να έρθουν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Πάντως, μετά τη ληστεία σε τράπεζα, ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ κρατείται για την ώρα σε φυλακή στην Κομητεία Ελ Πάσο. Μάλιστα, αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή μεθαύριο, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα έχει συνήγορο.Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *