Λαρίσα Ρικέλμε: Η σέξι Παραγουανή ξαναχτυπά – Φωτογραφίζεται με το κινητό ανάμεσα στο στήθος και ανάβει φωτιές στο Μουντιάλ


Μουντιάλ και Λαρίσα Ρικέλμε είναι πλέον συνυφασμένες έννοιες. Το μοντέλο από την Παραγουάη έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη το 2010, όταν ταξίδεψε στη Νότια Αφρική για να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες της εθνικής ομάδας της χώρας της στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η 25χρονη τότε έγινε το απόλυτο viral, πανηγυρίζοντας το γκολ των συμπατριωτών της έχοντας ένα κινητό ανάμεσα στο στήθος της.

Επίσης, σε άλλο παιχνίδι της Παραγουάης είχε γράψει πάνω της την λέξη «Axe» για να διαφημίσει το γνωστό αποσμητικό.

Από τότε, η καριέρα της απογειώθηκε. Το όνομα και οι φωτογραφίες της άρχισαν να κυκλοφορούν παντού και η ίδια έγινε το πρόσωπο του Μουντιάλ.

Τα χρόνια που ακολούθησαν έκανε πολλές διαφημίσεις, εμφανίστηκε σε εκπομπές στην τηλεόραση και κέρδισε πολλά χρήματα από σέξι φωτογραφίσεις.

Μάλιστα, κάποια στιγμή υποσχέθηκε να γδυθεί στο κέντρο ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου. Μπορεί να μην κράτησε την υπόσχεσή της αλλά πόζαρε γυμνή για χάρη του Playboy.

Σήμερα, το «κορίτσι του Μουντιάλ» είναι 37 ετών και «ξαναχτυπά».

Με αφορμή την έναρξη του τουρνουά του Κατάρ ντύθηκε νύφη, πήρε μια μπάλα και ένα κινητό και πόζαρε όπως μόνο εκείνη ξέρει, τρελαίνοντας τους θαυμαστές της.

Φυσικά, τα likes και τα αποθεωτικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της έπεσαν «βροχή».

Δείτε και θαυμάστε τηνin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *