«Κρυβόταν για να μη δώσει πουρμπουάρ «Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έδωσε ποτέ ούτε ένα ποτήρι νερό»


Ρένα Βλαχοπούλου: Από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου. Μια γυναίκα, μια ιστορία. Αμέτρητες ταινίες, αμέτρητοι ρόλοι. Έπαιξε δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, μια γυναίκα με χάρη, όμως με ένα ελλάτωμα. Η τσιγγουνιά της. 

Ρένα Βλαχοπούλου: Μια star του κινηματογράφου με ελλάτωμα την τσιγγούνια της

Η ηθοποιός Καλή Καλό, η οποία μοιραζόταν κάποτε το ίδιο καμαρίνι με την Ρένα Βλαχοπούλου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε στην συνέντευξη της στον Νίκο Νικόλιζα και στην εφημερίδα Freddo και για την ηθοποιό.

Και ο Κώστας Χατζηχρήστος, με τον οποίο ήσασταν συνθιασάρχες, πέθανε στην ψάθα… 

«Επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει πολλά, σας λέω τούτο: ο Χατζηχρήστος έβγαλε πολλά χρήματα, όμως τα μοίραζε στους φτωχούς ηθοποιούς και σε όσους είχαν ανάγκη. Τα έδινε όλα για να βοηθήσει. Πράγμα που ποτέ δεν έκανε η πλουσιότερη Ελληνίδα ηθοποιός, η Ρένα Βλαχοπούλου. Δεν έδωσε ποτέ ούτε ένα ποτήρι νερό. Λένε ψέματα όσοι λένε το αντίθετο. Ντυνόμασταν στο ίδιο καμαρίνι, είχαμε μαζί θίασο και ξέρω τα πάντα για τη Ρένα

Δεν έκανε αγαθοεργίες η Ρένα;

«Ποτέ. Όταν της έστελναν λουλούδια στο καμαρίνι, κρυβόταν για να μη δώσει πουρμπουάρ στα παιδιά του ανθοπωλείου ή του θεάτρου. Έφερνε καθημερινά καφέ από το σπίτι της για να μην πληρώσει στο μπαρ. Αργότερα δημιούργησε αυλικούς, από τους οποίους επηρεάστηκε πολύ και ίσως η προσωπικότητα της να ήταν διαφορετική σε σχέση με αυτά που ζούσαμε εμείς κοντά της. Ήταν βέβαια απίθανη ηθοποιός και κορυφαία τραγουδίστρια. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *