Κρήτη: Βίαζε συστηματικά τη σύντροφό του τους τελευταίους μήνες – Συνελήφθη από τις Αρχές


Άνδρας, 39 ετών, φαίνεται ότι βίαζε συστηματικά τη 49χρονη σύντροφό του τους τελευταίους μήνες. Μετά από δική της καταγγελία, συνελήφθη από τις Αρχές. Ο ίδιος φαίνεται να είχε την ίδια απάνθρωπη συμπεριφορά και προς την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες όταν μια 49χρονη γυναίκα πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά βίωνε στο πλευρό του 39χρονου συντρόφου της.

Ζούσε τον εφιάλτη από τον Αύγουστο

Όπως η ίδια ανέφερε, ο 39χρονος από τον περασμένο Αύγουστο έως και χθες τη βίαζε, την απειλούσε και τη μείωνε συστηματικά. Ο κόμπος φαίνεται ότι έφτασε στο… χτένι χθες με την 49χρονη να πήρε την μεγάλη απόφαση να τον καταγγείλει. Μάλιστα, χθες κατά τη διάρκεια του καυγά που είχαν ο 39χρονος προκάλεσε και φθορές στο δίκυκλό της.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και στην πρώην σύζυγό του, μία 34χρονη από τη Ρουμανία.

Όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost.gr, η 34χρονη κατήγγειλε πως ο 39χρονος τη βίαζε συστηματικά από το 2013 έως το 2019, ενώ χθες ο ίδιος φαίνεται να πήγε στο σπίτι της και να την απείλησε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *