Κώστας Στεφανής: Ποιος είναι ο λόγος που στεναχώρησε τα παιδιά του και το μετάνιωσε


Ο Κώστας Στεφανής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show  του ΑΝΤ1. O δημοφιλής συνοδηγός αγώνων και παρουσιαστής του Traction εξομολογήθηκε τη φράση με την οποία στο παρελθόν πλήγωσε τα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε πως «είχα πει κάποτε σε μια συνέντευξη κάτι που είχα στεναχωρήσει τα παιδιά μου αλλά τους το εξήγησα και το κατάλαβαν. Είχα πει ότι μέσα σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο αναπτύσσονται τέτοιες σχέσεις που δεν αναπτύσσονται μεταξύ ανδρός και γυναικός, πατέρα και παιδιού».

Διαβάστε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Οι 14 επίμαχες ημέρες στο Πρωινό με τον Λιάγκα μες την κόντρα και στα υπονοούμενα

«Είναι τέτοια η ανδρεναλίνη και το ρίσκο. Και αν δεν υπάρχει χημεία (μεταξύ οδηγού και συνοδηγού) δεν πετυχαίνει το πράγμα».

Στα παιδιά μου δεν έχω πει «βάλε ζώνη»

«Τα παιδιά μου είχαν στεναχωρεθεί γιατί είχα πει ότι δεν αναπτύσσεται τέτοια σχέση. Ο γιος μου το είχε καταλάβει από τότε και μάλιστα κατάλαβε κάποτε, και το έμαθα μετά από χρόνια, τη σημασία των ζωνών ασφαλείας χωρίς να του έχω πει ποτέ εγώ «βάλε ζώνη». Είμαστε στη Μεταμόρφωση και κλείνουμε τον δρόμο για να κάνουμε τη δοκιμή μιας και την άλλη μέρα ξεκινάγαμε. Και ενώ είναι κλειστός και δεν υπάρχει τίποτα, βγαίνει μια σκουπιδιάρα μέσα από τα πουρνάρια γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και την έσπρωξαν» εκμυστηρεύτηκε ο Κώστας Στεφανής στον παρουσιαστή του βραδινού talk show στον ΑΝΤ1.

«Και σκάμε πάνω στη σκουπιδιάρα με τον πίσω αριστεροί τροχό και φεύγει η πίσω αριστερή πόρτα, ο τροχός ο αριστερός με την μπουκάλα, το πορτ μπαγκάζ και έμεινε μια σπηλιά τεράστια. Εμείς αγρατζούνιστοι. Φορτώνω το αμάξι να πάμε να το χτίσουμε και εκείνη τη στιγμή προσπερνάει τη σύζυγο μου με τα παιδιά μου πιτσιρίκια, που ψώνιζαν στο σούπερ μάρκετ και παθαίνει πανικό».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *