Κώστας Παπαδόπουλος: «Ήρθα στον Άγιο Κυπριανό για να λύσω τα μάγια του Τριαντάφυλλου»


Δεν έχει τέλος η κόντρα του Κώστα Παπαδόπουλου και του Τριαντάφυλλου.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την αντιπαράθεσή του με τον τραγουδιστή, για τα χρήματα που θα παίρνουν οι παίκτες στο ριάλιτι και «έλυσε» το «μυστήριο» με τη συμμετοχή του Ντάνου.

«Όλοι αμφισβητούσαν την είσοδο στο Αll Star»

«Φυσικά και έχω βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια, έχω ακόμα δυσλεξία. Η σύζυγος, όταν έμαθε ποιος είναι ο μισθός στο survivor με έδιωξε, φυσικά και με στηρίζει. Όλοι αμφισβητούσαν την είσοδο στο All Star και τώρα λένε πως θα είμαι η πρώτη αποχώρηση. Εγώ δεν πιστεύω πως θα περάσω Χριστούγεννα με τα παιδιά μου, θα φύγουμε νωρίτερα για Άγιο Δομίνικο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στα μάγια που του έχει κάνει ο Τριαντάφυλλος και στην κόντρα τους.

«Στα αλήθεια μαλώνουμε με τον Τριαντάφυλλο, αλλά τρολάρει ο ένας τον άλλον. Έχω έρθει εδώ στον Άγιο Κυπριανό για να λύσω τα «μάγια» του Τριαντάφυλλου, γιατί τρέχω σαν τον Σάκη Ρουβά. Έχω χάσει δεύτερη φορά από τον Τριαντάφυλλο. Στα δοκιμαστικά έφευγε αυτός έμπαινα εγώ, είπε “θέλω να δω πως θα τα πας”», υπογράμμισε.

«Με αυτές τις μπούρδες που διαβάζω, ότι βάζει ρήτρες στην παραγωγή, είναι λογικό να μην πάει ο Τριαντάφυλλος», συνέχισε.

«Ο Ντάνος θα μπει σαν παίκτης κανονικά»

Για τα ζευγάρια του Survivor All Star ο Κώστας Παπαδόπουλος σχολίασε πως, «ο κόσμος δεν στηρίζει το ζευγάρι που θα μπαίνει στημένο και διαβασμένο, θα το αδειάσει ο κόσμος».

Τέλος, για τον Ντάνο και τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αποκάλυψε: «Είναι δίκαιο που όλοι οι παίκτες θα παίρνουν όλα τα λεφτά. Ο Ντάνος θα μπει σαν παίκτης κανονικά, στα δοκιμαστικά δεν τον είδαμε, αυτός δεν μιλάει με την παραγωγή».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *