Κώστας Χατζής: Η γυφτιά κάπου σε βολεύει


Προσκεκλημένος ο Κώστας Χατζής στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4 και δεν δίστασε να μιλήσει για τους αθίγγανους και τον ρατσισμό που βιώνουν.

εξομολογήθηκε πως «όταν ήρθα εδώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Πήγα στη φυλή, έχοντας διαβάσει και κατάλαβα ότι η πολιτεία ποτέ δεν έσκυψε πάνω από τα προβλήματα τους. Τους άφηναν να κάνουν όλες τις μορφές των εγκλημάτων. Με το να κλέβουν, με το να κινούν ναρκωτικά, με το να κάνουν διάφορα πράγματα και γίνονταν αντιπαθείς στους ανθρώπους. Τους χάρισαν όμως τα γκέτα και θα κάνω εδώ μια παρένθεση. Εδώ, για παράδειγμα, το τετρααγωνικό έχει δέκα ευρώ. Φέρνεις τη γυφτιά και το αγοράζεις με 50 λεπτά. Διώχνεις τη γυφτιά και το πουλάς με 1000 ευρώ. Άρα η γυφτιά κάπου σε βολεύει».

Διαβάστε επίσης: Maestro: Απόψε το μεγάλο φινάλε – Οι σκηνές που συγκλόνισαν και οι ήρωες που αποθεώθηκαν

Ο Έλληνας είναι καταπληκτικός λαός αλλά είχε ποτέ παιδεία;

«Ο νόμος υπάρχει για εμάς, γιατί και γω έχω γίνει Έλληνας. Για αυτούς όμως δεν είναι έτσι. Για να οδηγήσεις ένα τριαξονικό πρέπει τουλάχιστον να έχεις βγάλει την τρίτη δημοτικού. Πως μπορεί ο γύφτος να έχει οδηγήσει τριαξονικό; Υπάρχουν πράγματα τα οποία… από την Ευρωπαϊκή Ένωση που πήγαν τα λεφτά; Δεν θέλω να μιλήσω όμως και δεν κατηγορώ».

«Πως να πάει σήμερα το παιδί του γύφτου στο σχολείο όταν το βρίζουν; Οταν το πας όμως δεν υπάρχει παιδεία. Ο Έλληνας είναι καταπληκτικός λαός αλλά είχε ποτέ παιδεία;» αναρωτήθηκε, με νόημα, ο Κώστας Χατζής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *