Κώστας Αποστολάκης: «Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό»


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αποστολάκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον εαυτό του και πώς τον βλέπει με τα δικά του μάτια, την πίστη του στο Θεό και τη συγγνώμη που ζητάει καθημερινά από την πρώην σύζυγό του.

«35 χρόνια προσπαθούσα να φτιάξω κάτι μόνος μου και δεν έφτιαξα τίποτα. Τα «εγώ» μου δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Πίστευα στα ταρώ, στη χαρτομαντεία, στην τύχη, στα όνειρα, στα φαντάσματα αλλά όχι στον Θεό. Πώς γίνεται να υπάρχουν όλα τα μεταφυσικά εκτός από τον Θεό;», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή «Εμείς».

«Από εκείνη την ώρα…»

Για το θείο σημάδι που του φανερώθηκε εξομολογήθηκε: «Έχεις νιώσει να σου σπάνε τη σπονδυλική σου στήλη; Εγώ το ένιωσα από μπροστά χωρίς να κάνω τίποτα. Ήταν ένα φως. Κι από εκείνη την ώρα ένιωθα μία ευτυχία χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Κουράστηκε η ψυχή μου να ζει με ψέματα, με την αλήθεια ήμουν στα μαχαίρια».

Και παραδέχτηκε: «Έχω κλάψει πάρα πολύ, με προβληματίζει η ύπαρξή μου, τι ήρθα να κάνω; Πριν τα πάθη μου ήταν το ποτό και το να παίζω στο θέατρο».

«Είμαι ο χειρότερος απ’ όλους γιατί σκέφτομαι πρώτα τον εαυτό μου, είμαι παρτακιστής, εγωιστής και περήφανος, ακόμα και τώρα. Παλιά νόμιζα ότι ήμουν και καλός άνθρωπος», κατέληξε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *