Κωνσταντίνος Αργυρός: Συναντήθηκε με τον 50 Cent λίγο πριν την μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ


Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την μεγάλη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50 Cent, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (29/10) στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης το πρωί της Παρασκευής (28/10) συναντήθηκε με τον πασίγνωστο ράπερ, που βρίσκεται στη χώρα μας και διαμένει σε ξενοδοχείο στα νότια προάστια της Αθήνας.

Οι δύο τους πέρασαν μαζί αρκετές ώρες, γνωρίστηκαν από κοντά και συνομίλησαν για τη συνύπαρξή τους επί σκηνής.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram και κάποια στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους.

Τα likes έπεσαν «βροχή» και οι θαυμαστές τους εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για την αυριανή συναυλία.

Δείτε τις φωτογραφίες τους

Επιθεώρησε το ΟΑΚΑ ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του ΟΑΚΑ για να συναντήσει τον 50 Cent, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο. Ο τραγουδιστής, πήγε στο ΟΑΚΑ πιθανόν για να κάνει πρόβες αλλά βρήκε και την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους και να τους εξερευνήσει.

Οι πόρτες αύριο θα ανοίξουν στις 16:00 και το show θα ξεκινήσει στις 19:00. Opening acts θα κάνουν οι Kings, o FY και η Josephine, ενώ special guests θα είναι ο Light και ο Rack.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent είναι έτοιμοι να εκτοξεύσουν τον παλμό στα ύψη, στην πιο εντυπωσιακή συναυλία της τελευταίας 10ετιας στην Αθήνα, που θα αφήσει εποχή.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *