Κολομβία: Απέλυσαν δασκάλα γιατί ανέβασε σεξι φωτογραφία με μπικίνι στο Instagram


Μια εξοργιστική ιστορία κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου και αφορά μια δασκάλα, η οποία απολύθηκε από το σχολείο, στο οποίο εργαζόταν επειδή… ανέβαζε «πικάντικες» φωτογραφίες στα social media.

Η εν λόγω γυναίκα από την Κολομβία, που μετρά περισσότερους από 393.000 followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φέρεται να απολύθηκε όταν οι υπεύθυνοι στο σχολείο όπου εργαζόταν είδαν τις πικάντικες φωτογραφίες της στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε την πιο σέξι δασκάλα – Δέχεται επίθεση για τις «καυτές» πόζες μέσα στην τάξη

«Δεν έχει να κάνει μόνο με το να πιστεύεις σε εσένα, αλλά και με το να εργάζεσαι για τον εαυτό σου» έγραψε η Isaza κάτω από μια φωτογραφία της με ένα μεταλλικό χρυσό μπικίνι και ένα δαντελένιο ρούχο.

Είναι μία από τις πολλές σχετικές φωτογραφίες που αναρτά η πρώην εκπαιδευτικός. Σε άλλη ποζάρει με στενά φορέματα, μικροσκοπικά μπικίνι και μεταξένια εσώρουχα.

Και παρόλο που λέει ότι ήταν πετυχημένη ανάμεσα στους μαθητές της στη σχολική αίθουσα, σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η Κολομβιανή με τις σέξι αναρτήσεις της προκάλεσε αντιδράσεις στο σχολείο της.

Από το σχολείο της γνωστοποιήθηκε ότι οι online φωτογραφίες της «δεν συνάδουν» με τις πολιτικές στον χώρο εργασίας της και έτσι… έπρεπε να πάρει πόδι.

Όμως η εκδίωξή της από τη διδασκαλία προκάλεσε κατακραυγή στο διαδίκτυο με τους θαυμαστές της να θεωρούν ότι οι φωτογραφίες ότι περισσότερο εμπνέουν παρά προκαλούν.

«Τι ομορφιά! Μη δίνει σημασία σε όσους σε επικρίνουν απλώς για να σε επικρίνουν», έγραψε κάποιος.

«Νομίζω ότι η ζήλια είναι ένα από τα μεγαλύτερα κακά της εποχής μας», ανέφερε ένας άλλος υποστηρικτής.

Μετά την απόλυσή της, η Isaza λέει ότι είναι «καλά» και έχει βρει μια καινούργια δουλειά.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *