Κλέλια Ανδριολάτου: Ο σοβαρός τραυματισμός που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά


H Κλέλια Ανδριολάτου, η νέα «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά του MEGA, «Maestro», παραχώρησε συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό της κατά τη διάρκεια της καραντίνας και τη στιγμή που κατάλαβε ότι δεν καθοδηγεί το σώμα της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός τον Δεκέμβριο του 2021 με ανάρτησή της στα social media ανέφερε ότι υπεβλήθη σε επέμβαση στο πόδι της, δεν έδωσε ωστόσο λεπτομέρειες για το πρόβλημά της.

Διαβάστε επίσης: Κλέλια Ανδριολάτου: Γενέθλια για την πρωταγωνίστρια του «Maestro» – Το πάρτι και η εντυπωσιακή τούρτα

Σήμερα, εξομολογείται στο Gala τις δυσκολίες που πέρασε. Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Έχεις κάποια καθημερινή ιεροτελεστία;

Απολαμβάνω πολύ όταν ξεκινά η μέρα μου ή όταν τελειώνω τη δουλειά μου να πάρω το χρόνο μου και να κάνω το μπάνιο μου, να βάλω τις κρέμες μου, να έχω μια ώρα που φροντίζω το σώμα μου. Από τότε που είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, που ακόμα ταλαιπωρεί την καθημερινότητά μου, προσπαθώ να βρίσκω χρόνο να ακούω το σώμα μου και να το φροντίζω.

Τι τραυματισμός ήταν αυτός;

Έπαθα εξάρθρωση επιγονατίδας και τα τελευταία δύο χρόνια έχω περάσει δύσκολα. Ήμασταν στην καραντίνα όταν το έπαθα. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, την οποία πληρώνω ακόμα και τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι μου μιλά το σώμα μου και δεν το καθοδηγώ εγώ. Με ξεπέρασε. Κι έχω μάθει πάρα πολλά μέσα από αυτό.

Ένιωσες πρώτη φορά τρωτή;

Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά ούτε το βάζω κάτω, ούτε σταματώ να χορεύω, απλά την επόμενη ημέρα θα είμαι πιο ήσυχη.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *