Κλέλια Ανδριολάτου: «Δεν θα κοιτούσα ποτέ αριθμούς σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα»


Η Κλέλια Ανδριολάτου, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Maestro» του MEGA, μιλά για την πρώτη της γνωριμία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τη στενή σχέση της με την Χαρούλα Αλεξίου και κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

«Όταν με πρωτοπήρε τηλέφωνο, έπαθα σοκ», περιγράφει η ηθοποιός για την πρώτη φορά που επικοινώνησε μαζί της ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή τη σειρά.

Και προσθέτει: «Όταν συναντηθήκαμε, δεν έφερε ενεργειακά όλο αυτό το καλλιτεχνικό status που έχει, αντιθέτως είναι οικείος και τρυφερός. Πήγαμε στη Βιβλιοθήκη στο Κολωνάκι, γνωριστήκαμε και ενώ δεν είχε σκοπό να μου δώσει κάποιο κείμενο να διαβάσω, φεύγοντας μου έδωσε το πρώτο επεισόδιο. Μετά από εκείνη τη συνάντηση δεν είχαμε επικοινωνία, μέχρι που με πήραν από μια εταιρεία κάστινγκ για να περάσω από οντισιόν για το νέο του σίριαλ».

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Πώς σου ανακοίνωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ότι πήρες τον ρόλο; 

Δεν μου το είπε ποτέ ο ίδιος. Στις οντισιόν είχα γνωριστεί με τον Ορέστη αλλά και τον Γιώργο Μπένο (σ.σ. υποδύεται τον Σπύρο) και από τότε αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα. Τους έστελνα «είχατε κάποιο νέο; Σας έχει πει κάτι;», μου απαντούσαν «όχι, είμαστε στο σκοτάδι, εσύ;» κι εγώ τους έλεγα «ούτε εγώ!». Το έμαθα από την τηλεόραση ότι είμαι η νέα πρωταγωνίστρια και δεν το πολυπίστεψα. Οπότε, τότε τηλεφώνησα στον Χριστόφορο για να τον ρωτήσω αν είναι αλήθεια.

Και ευτυχώς ήταν. Υπήρξες θαυμάστριά του;

Πάρα πολύ. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα συνεργαζόμουν μαζί του. Δεν κάνει και ο ίδιος πολύ συχνά δουλειά, οπότε το θεώρησα τύχη τη στιγμή που τελείωνα τη σχολή να με καλέσει σε δουλειά του. Τον πρωτοθυμάμαι στο «Ντόλτσε Βίτα» και νομίζω πως το πιο αγαπημένο μου σίριάλ του ήταν το «4» γιατί ήταν το τελευταίο του, ενώ τα προηγούμενα τα έβλεπα αλλά ήμουν πολύ μικρή.

Ο Ορέστης που υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι 46 χρόνων. Θα έκανες σχέση κι εσύ, όπως η ηρωίδα σου, με έναν 46χρονο άντρα;

Δεν ξέρω σε τι μονοπάτια μπορεί να σε οδηγήσει ο έρωτας. Αν ερχόταν ένας έρωτας με τόσο έντονα συναισθήματα όσο του Ορέστη και της Κλέλιας, ναι, θα τον ερωτευόμουν. Δεν θα κοιτούσα ποτέ αριθμούς σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα.

Η προηγούμενή σου σχέση με τον Ρένο Ρώτα –η μόνη που έγινε γνωστή– κράτησε αρκετά χρόνια. Προτιμάς να κάνεις μακροχρόνιες σχέσεις;

Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *