Κένταλ Τζένερ: Χώρισε οριστικά από τον Ντέβιν Μπούκερ μετά από δύο χρόνια σχέσης


Διαφορετικούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Κένταλ Τζένερ και Ντέβιν Μπούκερ. Το πασίγνωστο μοντέλο και ο άσος του ΝΒΑ μετά από δυο χρόνια χώρισαν, παρότι λίγο καιρό πριν είχαν διαψεύσει το τέλος της σχέσης τους.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, το πρώην πια ζευγάρι «χώρισε αθόρυβα τον περασμένο μήνα λόγω των απαιτητικών επαγγελματικών προγραμμάτων τους. Και οι δύο έχουν απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή με τις καριέρες τους και αποφάσισαν να το θέσουν σε προτεραιότητα».

«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και εύχονται μόνο το καλύτερο», υπογραμμίζει το People.

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2020 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν από το φακό των παπαράτσι μαζί στην Αριζόνα. Επίσημα, ξεκίνησαν να είναι μαζί τον Ιούνιο του ίδιου έτους.

Οι τελευταίες κοινές αναρτήσεις

Πρόσφατα η Κένταλ Τζένερ δημοσίευσε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κοινό τους στιγμιότυπο, με τα πρόσωπά τους ωστόσο να είναι κομμένα. Ένα χρυσό δαχτυλίδι που φοράει συχνά στο δεξί του χέρι ο Ντέβιν όμως, πρόδωσε ότι ήταν αυτός.

Επίσης, τον Φεβρουάριο του 2021 το μοντέλο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είχε ανεβάσει μια κοινή τους φωτογραφία, όπου γελούσαν και ήταν ξαπλωμένοι σε έναν πάγκο κουζίνας.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *