Κένταλ Τζένερ – Χάρι Στάιλς: Οργιάζουν οι φήμες για επανασύνδεση – Όλο το παρασκήνιο


Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με την Κένταλ Τζένερ να διασκεδάζει στη συναυλία του Χάρι Στάιλς, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν ξανά μαζί.

Στα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν στο TikTok φαίνεται το διάσημο μοντέλο να χορεύει ξέφρενα με την κολλητή της Χέιλι Μπίμπερ.

Οι θαυμαστές του πρώην ζευγαριού έχουν ενθουσιαστεί, καθώς αυτή την περίοδο είναι και οι δύο ελεύθεροι και θέλουν να τους δουν και πάλι μαζί.

Δείτε το βίντεο από τη συναυλία

Ο 28χρονος τραγουδιστής χώρισε πριν από μερικές ημέρες την 38χρονη σκηνοθέτιδα, Ολίβια Γουάιλντ, με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Πηγές από το περιβάλλον τους έκαναν λόγο για μια κοινή απόφαση, ενώ τονίζουν πως οι δυο τους παραμένουν καλοί φίλοι.

Την ίδια στιγμή χώρισε και η 27χρονη Κένταλ Τζένερ από τον σταρ του ΝΒΑ, Ντέβιν Μπούκερ, ισχυριζόμενη πως τα φορτωμένα τους προγράμματα δεν τους επέτρεπαν να περνούν χρόνο μαζί.

Πηγή από το φιλικό περιβάλλον του μοντέλου αναφέρει στη Sun πως «ο Χάρι κι η Κένταλ έμειναν σε επαφή από το 2010, ποτέ δεν σταμάτησαν να μιλάνε. Τώρα που είναι και οι δύο χωρισμένοι, έχουν την ευκαιρία να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλο. Η Κένταλ είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατανοούν το επίπεδο της φήμης του Χάρι και είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει ακόμα και τις δύσκολες στιγμές. Υπάρχουν πολλά πρακτικά προβλήματα μετά από τόσα χρόνια που είναι χώρια και τα προγράμματά τους δεν βοηθούν. Ωστόσο, μπορεί να προχωρήσουν αργά ή να αφιερωθούν ο ένας στον άλλο την περίοδο των διακοπών».

Κένταλ Τζένερ και Χάρι Στάιλς είχαν σχέση από το 2013 μέχρι το 2019, κάνοντας ωστόσο μερικά διαλείμματα.



in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *