Κατερίνα Ζαρίφη: Η «Μαίρη» της νέας κωμικής σειράς του MEGA «άνοιξε» την καρδιά της


Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τον ρόλο της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» αλλά και για προσωπικά της θέματα όπως η απώλεια του πατέρα της.

Στη νέα κωμική σειρά του MEGA των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, που κάνει πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00, η Κατερίνα Ζαρίφη υποδύεται την «αγία νοικοκυρά», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Είναι η μαμά μας, η θεία μας, ο άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας και θεωρούμε δεδομένο ότι θα μας φροντίσει», εξήγησε.

Η Κατερίνα Ζαρίφη περιέγραψε τον ρόλο της σε φίλες της, οι οποίες αναγνώρισαν σε αυτόν τον εαυτό τους. «Αυτές οι γυναίκες αγαπάνε τυφλά την οικογένειά τους, αλλά κάποια στιγμή σκέφτονται “Για εμένα τι κάνω;”».

Είπε, μάλιστα, ότι υπάρχουν στιγμές που η δική της «Μαίρη», θα μας συγκινήσει.

Στη συνέχεια, μίλησε για τη διαφορετικότητά της όταν ήταν μικρή στη Θήβα. «Προσπαθούσα να το γυρίσω υπέρ μου, ώστε να γίνει αποδεκτό από τους άλλους», ανέφερε για την επανάσταση που έκανε.

Ακόμη αναφέρθηκε στα δημοσιογραφικά της χρόνια στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια των οποίων ήταν πολύ μαχητική και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, περιέγραψε κάποιες δύσκολες στιγμές που έζησε στην τηλεόραση και στάθηκε στο πώς αυτές επηρέασαν την προσωπική ζωή και τις σχέσεις με τους συνεργάτες της.

Χαριτολογώντας, χαρακτήρισε τις ερωτικές σχέσεις σαν «φωτοβολταϊκό»: «Ένας σύντροφος είναι σαν το φωτοβολταϊκό, τη φωτίζει τη ζωή. Είμαι, λοιπόν, σε περίοδο φωτοβολταϊκού» αποκάλυψε.

Τέλος, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε με συγκίνηση για τον πατέρα της, που τον έχασε πριν από οκτώ χρόνια και πάντα της έλεγε στο τηλέφωνο «Άμα χρειαστείς κάτι εγώ εδώ είμαι», καθώς και για την πιθανότητα απόκτησης παιδιού: «Θα είχα τα κουράγια και τη δύναμη να το μεγαλώσω και μόνη, χωρίς σύντροφο».

Η νέα κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κάνει πρεμιέρα απόψε, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 21:00, και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο την ίδια ώρα.

Δείτε τη συνέντευξή της παρακάτωin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *