Κατερίνα Παπουτσάκη: Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο


Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο Open Weekend και στην Ελένη Τσολάκη για τον γιο της και την τραπ μουσική, τις κριτικές για την ενασχόλησή της με το τραγούδι, το διαζύγιο και το σύνδρομο του καλού παιδιού.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο ακριβά και εκρηκτικά διαζύγια των διασήμων

H ζωή με τους γιους της μετά το διαζύγιο

«Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο κι έχει βία. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop… Δεν του άρεσε, ήθελα αυτά. Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί τι είναι αυτό που του άρεσε και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει μαμά, ντρέπομαι, πως το έκανα εγώ αυτό» ανέφερε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους. Πήγα να στρεσαριστώ λίγο αλλά δεν…  Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις… Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη» είπε για το διαζύγιό της.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *