Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Νέα ατυχία για το ζευγάρι – Έχασαν ξανά τις βαλίτσες τους σε ταξίδι


Κατερίνα Γερονικολού και Γιάννης Τσιμιτσέλης ταξίδεψαν στον Καναδά για να δώσουν το «παρών» στο Toronto Greek Festival αλλά είχαν ένα απρόοπτο.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι βαλίτσες τους χάθηκαν στο αεροδρόμιο και έμειναν χωρίς ρούχα.

Η ίδια πόζαρε φορώντας μια μπλούζα του Ολυμπιακού, που της έκανε δώρο ένας ομογενής, και έγραψε:

«Όχι δεν είμαι Ολυμπιακός. Βασικά δεν ασχολούμαι καν. Αλλά όταν για 2η φορά (!) χάνονται οι βαλίτσες στο αεροδρόμιο και φίλος ομογενής μόλις σου έχει κάνει δώρο μπλούζα του Ολυμπιακού για το καλωσόρισμα, κοιμάσαι φορώντας τη. Και το χαμόγελο δε σβήνει όπου υπάρχει ελληνική φιλοξενία, καλόκαρδοι και χαμογελαστοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι».

Δείτε την ανάρτησή της

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός και ο σύντροφός της είχαν χάσει ξανά στα μέσα του περασμένου Αυγούστου τις βαλίτσες τους.

Τότε ταξίδεψαν στο Μπαλί της Ινδονησίας για διακοπές. Όμως όταν έφτασαν εκεί, διαπίστωσαν πως είχαν χάσει όλες τις βαλίτσες τους.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», είχε αποκαλύψει σε ανάρτησή της εκείνη την περίοδο η Κατερίνα Γερονικολού.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *