Καταπέλτης ο δικηγόρος της Έφης Θώδη για τις φήμες κλονισμού της υγείας της-Τι συνέβη


Διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα που ήθελε την Έφη Θώδη να περνά νευρικό κλονισμό και ο δικηγόρος της βγήκε και μίλησε δημοσίως για την κατάσταση της υγείας της.

Η δήλωση που διαψεύδεται

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ ήθελε την τραγουδίστρια να έχει κρίσεις πανικού και ξεσπάσματα. Έφτασε, δε, στο σημείο να αρχίσει, όπως γράφεται, να καίει πράγματα στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν και να εκτοξεύει παντού αντικείμενα, με την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όσα είπε ο δικηγόρος της

Όλο αυτό διαψεύστηκε από την δικηγόρο της Έφης Θώδη, Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, δήλωσε πως:

«Μου έχει ζητήσει η κα Θώδη να διαψεύσουμε αυτό το δημοσίευμα και θέλω να σας πω ότι η κα Θώδη τραγούδησε πράγματι στον Καναδά με μεγάλη επιτυχία και σήμερα είναι μία χαρά. Βρίσκεται στο σπίτι της και στην οικογένειά της. Έχει κλείσει κι άλλες δουλειές για να τραγουδήσει. Δεν τίθεται κανένα θέμα νοσηλείας της, δεν έχει κλονιστεί η υγεία της. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τους χαρακτηρισμούς», είπε και συμπλήρωσε:

«Η κα Θώδη δεν γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και έχασε την πτήση προς την Αθήνα και χρειάστηκε να παρέμβει το προξενείο. Τους ευχαριστώ δημόσια τους ανθρώπους. Ταξίδευε μόνη της» δήλωσε η δικηγόρος.

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *