Κάρμεν Ρουγγέρη: Ποιος είναι ο πασίγνωστος σύζυγος της που είναι παντρεμένη 50 χρόνια;


Η Κάρμεν Ρουγγέρη είναι παντρεμένη εδώ και 5 δεκαετίες με τον βαρύτονο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Ανδρέα Κουλουμπή. Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Μπήκα στην Λυρική Σκηνή με το σπαθί μου, δίνοντας εξετάσεις σαν μεσόφωνος κι εκεί είχα την ευτυχία να γνωρίσω τον σύζυγό μου, Ανδρέα Κουλουμπή. Πιστεύοντας ότι ένα ζευγάρι δεν πρέπει να είναι στον ίδιο εργασιακό χώρο και έχοντας το προνόμιο του τραγουδιού, μπήκα εύκολα στο Εθνικό Θέατρο, όπου παρέμεινα για πολλά χρόνια. Παράλληλα πήρα μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές», είχε πει η Κάρμεν Ρουγγέρη μιλώντας για τη γνωριμία τους.

Διαβάστε επίσης: Άρης Σερβετάλης: Με πατερίτσες και ριγέ κολάν στους δρόμους της Αθήνας – Τι συμβαίνει

Τι δηλώνει η ηθοποιός για το γάμο της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα αποκάλυψε το μυστικό που ο γάμος τους άντεξε στο χρόνο, λέγοντας πως: «Αυτό που έλεγε και ο σύζυγός μου είναι η κατανόηση, ο αλληλοσεβασμός, η εμπιστοσύνη και η αγάπη. Δεν λες άντε χωρίζουμε με την πρώτη, όπως κάνουν τώρα τα νέα ζευγάρια».

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να χωρίσετε;

«Όχι ποτέ. Πολλές φορές αν ένα ζευγάρι τα πάει άσχημα και έχει παιδιά είναι προτιμότερο να χωρίσει γιατί το παιδί υποφέρει με τους καβγάδες στο σπίτι. Εάν γίνεται όμως να μη δώσεις αυτή τη λύση στα παιδιά είναι καλύτερο. Αν χωρίσεις τουλάχιστον η μητέρα και ο πατέρας να είναι κοντά στα παιδιά, γιατί έχουν ανάγκη και τους δυο», έχει πει.

Η κόρη της ηθοποιού Χριστίνα Κουλουμπή, ασχολείται επίσης με την υποκριτική ενώ ο γιος της Βίκτωρας είναι μπασίστας.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *