«Κάπνισε όπως καπνίζουν όλοι στα μπουζούκια, ξαφνικά τον βγάλαμε στη σέντρα»


Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη είναι ξανά στην επικαιρότητα για τη φωτογραφία που κυκλοφορεί με τον ίδιο να καπνίζει στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή.

Η επίμαχη ανάρτηση

Μία φωτογραφία ήταν αρκετή, προκειμένου ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιβληθεί πρόστιμο σε νυχτερινό κέντρο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου, μολονότι στην πραγματικότητα αυτός δεν εφαρμόζεται, πλέον, σχεδόν πουθενά.Ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο Twitter, κοινοποίησε μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του.

Το συγκεκριμένο ζήτημα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Το Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ξαφνικά ανακαλύψαμε στη χώρα της υποκρισίας ότι στα νυχτερινά μαγαζιά – μπουζούκια επιτρέπεται το κάπνισμα. Επειδή ο Μπισμπίκης που είναι ερωτευμένος πάει κάθε βράδυ στη Βανδή τη φιλάει. Μπράβο οι άνθρωποι, είναι το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της Ελλάδας. Εγώ τους χαίρομαι. Μακάρι να τύχαινε και σε μένα να ερωτευτώ».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *