Καλομοίρα: Τρομάξαμε να την γνωρίσουμε – Η απίθανη αλλαγή στα μαλλιά της


Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε η Καλομοίρα, η οποία βρέθηκε στα backstage για τις πρόβες που κάνει για την εμφάνισή της στο MadWalk 2022.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε μέσα σε όλα πως της έχει λείψει η Ελλάδα, ενώ ανέφερε πως θα πήγαινε ξανά στην Eurovision. Μάλιστα, είδαμε και μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς έχει αποχωριστεί το καστανό μακρύ μαλλί της και πλέον είναι κατάξανθη με καρέ.

Οι δηλώσεις της Καλομοίρα

«Θα είναι έκπληξη η εμφάνισή μου στο MadWalk, θα δείτε μια άλλη Καλομοίρα. Δεν έχω άγχος, αλλά έχω άγχος που δεν έχω άγχος. Η Ελλάδα μου είχε λείψει πολύ, κάθε φορά που βρίσκω τον χρόνο παίρνω το αεροπλάνο και έρχομαι. Νιώθω ότι είναι το σπίτι μου και εδώ».

Αναφορικά με τα παιδιά της, είπε: «Δεν έχουν έρθει να με δουν τα παιδιά μου να τραγουδάω, γιατί θέλω η στιγμή να είναι η σωστή, να είναι μεγάλο πράγμα και τώρα είχαν σχολείο και δεν μπορούσα να το βγάλω. Στον γιο μου αρέσει πολύ το πιάνο και τρελαίνομαι γι’ αυτό αλλά προσπαθώ να μην του το δείξω».

Για την Eurovision, η Καλομοίρα αποκάλυψε: «Ναι θα πήγαινα ξανά γιατί θέλω τα παιδιά μου να με δουν πάνω σε αυτή τη σκηνή μια μέρα, αλλά αν είναι να συμβεί».

Δείτε όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *