Ήπιε καυστικό υγρό και πέθανε ο 41χρονος Θωμάς Μπαλανίκας


Ο Θωμάς ήταν μόλις 41 ετών και η τοπική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη την είδηση του θανάτου του και το χρονικό της φρικτής εκείνης για όλους μέρα.

Η τραγική είδηση

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κοκκινόγης και της επαρχίας Ελασσόνας η είδηση θανάτου, το βράδυ της Δευτέρας, του 41χρονου Θωμά Μπαλανίκα, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το πρωί (26/01) σε άθλια κατάσταση εντός του ποιμνιοστασίου του από συγγενικά του πρόσωπα και αργά το βράδυ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Στο ποιμνιοστάσιο έσπευσε ασθενοφόρο με διασώστες και περιπολικό της αστυνομίας με αστυνομικούς που αρχικά μετέφεραν τον άτυχο 41χρονο στο Κ.Υ. Ελασσόνας, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο, όπου τελικά δεν τα κατάφερε και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Κοκκινόγης, ενώ η ημερομηνία και η ώρα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σε ανάρτηση του ο ΜΕΣ Κοκκινόγης αναφέρει τα εξής:

«Σήμερον μαύρος ουρανός, σήμερον μαύρη μέρα, σήμερον όλοι θλίβονται και τα βουνά λυπούνται…»

Ο Μ.Ε.Σ Κοκκινόγης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του Δημήτριο & Ευρύκλεια Μπαλανίκα στα αδέρφια του Αθανάσιο Μπαλανίκα & Αντιγόνη Δριστελλα, Λάμπρο Μπαλανίκα & Στέλλα Κουλουκτσή στα ανίψια του και στους συγγενείς του».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *