Ιωάννα Τούνη: Η αποστομωτική απάντησή της σε σχόλιο follower για «το μωρό που κρυώνει»


Αντίστροφα μετρά για τη γέννηση του μωρού της η Ιωάννα Τούνη. Η influencer ετοιμάζεται να υποδεχτεί πολύ σύντομα τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και ανυπομονεί.

Η ίδια μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της και τις προετοιμασίες που κάνει στο σπίτι για τον μπέμπη.

Σε μία από της αναρτήσεις της ποζάρει στο κρεβάτι έχοντας την κοιλιά της ακάλυπτη και οι ακόλουθοί της δεν την άφησαν ασχολίαστη. Μάλιστα, μια follower σχολίασε αρνητικά το «πόσο παίζει να έχει παγώσει αυτό το μωρό», με την Ιωάννα Τούνη να της απαντά δημόσια: «Μια χαρά είναι το μωρό».

Δείτε την ανάρτηση και την απάντηση της

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε με ένα instagram story πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Συγκεκριμένα έχει θρομβοφιλία και ο γυναικολόγος της τής σύστησε να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοβιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *