Ιωάννα Τούνη: Ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την πιο «καυτή» φωτογραφία


Την ονομαστική του γιορτή έχει σήμερα, Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη, θέλησε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» -και- μέσα από τα social media.

Η instagrammer, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβασε στο προφίλ της μία φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται στο μπάνιο με τον αγαπημένο της, φορούν μπουρνούζι και πετσέτες και ποζάρουν στην κάμερα μπροστά από έναν καθρέφτη.

«Χρόνια πολλά στον πιο ΚΟΥΚΛΟ ΑΝΤΡΑ του κόσμου, που μου κάνει κάθε μέρα την ζωή πατίνι. Σ’ αγαπώ βάσανο @dimitris_alexandrou (+θα πάθω εγκεφαλικό αν ο γιος μας γίνει σαν εσένα)», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της και οι followers της έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους.

Δείτε την ανάρτησή της

Η πρόταση γάμου στην Ιταλία

Πρόσφατα το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί. Ταξίδεψαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενετία και εκεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μία έκπληξη στην αγαπημένη του, που την συγκίνησε.

Συγκεκριμένα, της έκανε πρόταση γάμου. Σε ένα ρομαντικό τοπίο της φόρεσε το μονόπετρο και εκείνη του είπε φυσικά το μεγάλο ναι.

Η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση της πρότασης γάμου στις 11 Οκτωβρίου, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φορά το δαχτυλίδι και στη λεζάντα έγραψε: «ΝΑΙ… Συγγνώμη είμαι πιασμένη!».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *