Ιωάννα Πηλιχού: «Αν βγαίναμε τότε να μιλήσουμε για τον Πέτρο Φιλιππίδη θα μας τρώγανε λάχανο»


Η Ιωάννα Πηλιχού αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραδέχτηκε πως δεν είχε περάσει καλά στη συνεργασία της με τον Φιλιππίδη, ωστόσο ήταν ακόμη στο ξεκίνημα της πορείας της, κάτι που την έκανε τότε να διστάζει να μιλήσει ανοιχτά για τη συμπεριφορά του ηθοποιού.

«Δεν πέρασα καλά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. 100% δεν μιλήσαμε γιατί ήμασταν δύο νέα παιδιά τότε και κανείς δεν θα μας πίστευε. Όταν ένας άνθρωπος τον οποίο τα media τον αντιμετώπιζαν σαν «βασιλιά» και είναι παντοδύναμος στον χώρο που κινείσαι, δεν μπορείς να βγεις να μιλήσεις γενικά, θα σε φάνε λάχανο», ανέφερε η Ιωάννα Πηλιχού.

Και συμπλήρωσε: «Αν είσαι ένα νέο παιδί στην πρώτη σου δουλειά, αφενός μπορεί να μη σε πιστέψουν, να σε βγάλουν τρελό και να σου πουν ότι ίσως το κάνεις για άλλους σκοπούς», είπε η Ιωάννα Πηλιχού.

Για την αντίδρασή της μετά τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν βγήκαν κάποια πράγματα στη δημοσιότητα είπα: Αν μου το λέγανε δύο χρόνια πριν ότι θα γινόταν αυτό κι αυτό, δεν θα το πίστευα επ’ ουδενί», είπε η Ιωάννα Πηλιχού.

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *