Ιωάννα Παλιοσπύρου: Τράβηξε όλα τα βλέμματα σε βραδινή έξοδο – Με κατακόκκινο μίνι φόρεμα και τεράστιο χαμόγελο


Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει καταφέρει να δώσει μία πολύ σκληρή μάχη από τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι. Με πολύ κόπο και μεγάλες προσπάθειες, η νεαρή κοπέλα προσπαθεί να πάρει πίσω την καθημερινότητά της, κάτι που έχει κάνει σε ένα μεγάλο βαθμό.

Τον τελευταίο καιρό, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έκανε ένα μεγάλο βήμα, δημιουργώντας το δικό της ίδρυμα, με μοναδικό της στόχο να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν βιώσει αντίστοιχες καταστάσεις με εκείνη και που έχουν σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα τους γενικότερα.

Εντυπωσίασε με το look της η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μπορεί λοιπόν ακόμα να έχει πολύ δρόμο μπροστά της, ωστόσο η Ιωάννα Παλιοσπύρου καθημερινά αποδεικνύει τη δύναμη ψυχής που έχει. Έτσι, το βράδυ της Κυριακής (11/12), βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασε μαζί με τις φίλες της. Χόρεψε, τραγούδησε και πέρασε υπέροχα.

Αυτό που σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν το outfit που επέλεξε για την εμφάνισή της μιας και φόρεσε ένα μίνι αστραφτερό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ασορτί κόκκινα πέδιλα και έλαμπε ολόκληρη.

Στις φωτογραφίες η Ιωάννα φαίνεται να περνάει καλά και να διασκεδάζει, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι έχει προχωρήσει τη ζωή της.

Δείτε τις φωτογραφίεςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *