«Ήμουν κάθε μέρα με τον Σάκη Ρουβά και μετά εξαφανίστηκε» λέει ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε


Ο Γιώργος Παυριανός αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο γνωστός στιχουργός μίλησε στο ΣΚΑΪ και αποκάλυψε κρυφές πτυχές της πορείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παυριανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ναι, ήμουν ο άνθρωπος που ανακάλυψα τον Σάκη Ρουβά. Τον ανακάλυψα σε ένα μαγαζί και ήμουν ο άνθρωπος του. Έψαχνα για ένα νέο πρόσωπο να ασχοληθώ και ιδίως ποπ. Μάλιστα η δισκογραφική εταιρεία μου ζήτησε να του αλλάξουμε όνομα γιατί δεν ήταν ωραίο. «Πρέπει να του δώσουμε ένα ωραίο και να τον λέμε Ρωμανό» μου είπαν και αναρωτήθηκα αν ήταν ψάλτης! Στη συνέχεια μου πρότειναν να τον πούμε Σεβαστιανό, «μην τολμήσεις και πεις ναι» του είπα και μου είπε πως και εκείνος δεν ήθελε να αλλάξει το όνομα του».

«Προφανώς μετά στα σχέδια που πρότεινε ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήμουν εγώ και εκεί που ήμασταν κάθε μέρα μαζί και δουλεύαμε, εξαφανίστηκε. Μου στοίχισε αυτό λίγο. Σχεδιάζω τώρα μια μικρή αλλαγή στην πορεία του Σάκη, στην ηλικία που είναι και με ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι ο Σάκης μπορεί να πει ωραία λαϊκά τραγούδια».

«Με κάποιο τρόπο κατορθώνω να πάω στο καμαρίνι του Γιώργου Μαρίνου και μου λέει «αγάπη μου, έχω ένα τραγούδι καταπληκτικό στα αγγλικά και θέλω να μου το κάνεις στα ελληνικά». Του το πάω, το βλέπει, το διαβάζει, γυρνάει με κοιτάζει και μου λέει «αγάπη μου τι είναι αυτή η βλακεία που μου έγραψες;». Εγώ ξέρεις τι κάνω τέτοιους στίχους; Να τι τους κάνω». Και πιάνει μπροστά στα μάτια μου και σκίζει το χειρόγραφο. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Σήμερα δεν έχουμε επαφές, το θεώρησα πως ήταν μια επιλογή σαν την Γκρέτα Γκάρμπο που κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Θεώρησα πως ο Γιώργος, που την λάτρευε, έκανε μια τέτοια επιλογή. Η γενική πληροφορία που έχω είναι ότι κάποιος κύριος τον εξυπηρετεί σε ότι έχει ανάγκη και είναι ο τοίχος μπροστά από αυτός. Εγώ πιστεύω με την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Παυριανός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το απόσπασμαin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *