Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μπούλινγκ, οι εγχειρήσεις και τα επικριτικά σχόλια στα social media


Μία συνέντευξη άκρως αποκαλυπτική παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκπομπή ενός podcast.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στο «Outsiders» για το μπούλινγκ και τον εφιάλτη που ζούσε στον χώρο εργασίας της και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε αλλά και τις συνθήκες στο GNTM, όπου συμμετείχε ως κριτής.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το ριάλιτι μόδας και σχολίασε όσα γράφονται κατά καιρούς για τα κιλά της στα social media.

«Μεγάλωνα ηλικιακά και ήμουν στη Νέα Υόρκη που ή θα τα κατάφερνα στο μόντελιγνκ ή όχι, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Ξεκίνησα να έχω άγχος λόγω αυτού, δε συνέβη κάτι άλλο απλά ήταν στο μυαλό μου. Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα. Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα. Αν με ήξερε κάποιος καταλάβαινε ότι ήμουν άρρωστη. Το βάρος μου άλλαζε. Τη μια έπαιρνα βάρος και την άλλη έχανα από τα φάρμακα. Η πρώτη και η δεύτερη σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης αλλά εγώ προσποιούμουν τη χαρούμενη».

Στη συνέχεια, στάθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media και αφορούν τα κιλά της.

«Τα κιλά μου ήταν τεράστιο θέμα στην Ελλάδα, υπήρχαν σχόλια στα social media όπως ότι έχασα κιλά και είμαι άρρωστη. Δεν είμαι άρρωστη, ήμουν όμως. Τώρα είμαι ξανά υγιής και δε νιώθω άγχος…. Να είστε ευγενικοί γιατί ήμουν στην άλλη πλευρά και πέρασα δύσκολα», υπογράμμισε.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της προβλήθηκε στο «Χαμογέλα και Πάλι».

Δείτε το παρακάτωin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *