Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απαντά για τα προβλήματα υγείας της, τα κιλά και την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγο της


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θέλησε να μιλήσει ανοιχτά σε διάφορες απορίες των θαυμαστών της.

Οι περισσότερες ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της, στηρίχθηκαν στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο του εξωτερικού, στην οποία αποκάλυψε για πρώτη φορά πως την περίοδο του GNTM ήταν πολύ άρρωστη, είχε υποβληθεί σε εγχείρηση και έπαιρνε φάρμακα.

Διαβάστε επίσης: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας και αναστατώνει με τη σέξι εμφάνιση της

Απαντήσεις για όλα

Αρκετές ερωτήσεις, επίσης, αφορούσαν την απώλεια των κιλών της, αλλά και την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη, με τον οποίον υπήρξε επανασύνδεση. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε παραδεχτεί πως στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη και πως τώρα είναι ξανά μαζί.

«Παντρεμένοι ήμασταν, όντως, με τον Γιάννη. Είχαμε παντρευτεί, αλλά δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Ήταν για να λύσουμε ένα εμπόδιο που υπήρχε στο να βρισκόμαστε πολύ συχνά. Ήμασταν μαζί σχεδόν 7 χρόνια και πολύ ερωτευμένοι. Μας έφαγε η φαγούρα τότε και μετά μας πέρασε μάλλον. Είμαστε ξανά μαζί, αλλά δεν είμαι παντρεμένη τώρα το ορκίζομαι!», είχε πει.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της, Γιάννη

Σε ερώτηση για το «πώς είναι η επανασύνδεση με πρώην», το μοντέλο και παρουσιάστρια του Love Island απάντησε με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια και ο σύντροφός της, κρύβοντας επιμελώς μέρος του προσώπου του και γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στο Γιάννη ότι ανέβασα φωτό μας. Θα είναι το μυστικό μας! Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει».

Τα προβλήματα με την υγεία και τα περιβοήτα κιλά της

Στις ερωτήσεις που αφορούσαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ανοιχτά, δημοσιεύοντας, μάλιστα, και φωτογραφίες από εκείνο το χρονικό διάστημα.

Όσο για τις αυξομειώσεις στα κιλά της, η ίδια υπογράμμισε για άλλη μια φορά πως είναι καλά και πως αυτό είναι το κανονικό της βάρος, ενώ σε ερώτηση για τις διατροφικές διαταραχές ξεκαθάρισε πως δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει, αφού ποτέ δεν είχε.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *