Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτό είναι το μέλλον της μετά το πρόωρο τέλος του Love Island


Το Love Island, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «τιμόνι», όπως φαίνεται δεν κέρδισε τους τηλεθεατές και θα ολοκληρωθεί πρόωρα.

Τα ιδιαίτερα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έχουν απογοητεύσει τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, οι οποίοι πήραν την απόφαση το ριάλιτι αγάπης, που κοστίζει πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ, να κατεβάσει ρολά στα μέσα Νοεμβρίου και τα γυρίσματα του τελικού να πραγματοποιηθούν στις 22 Οκτωβρίου.

Όπως είναι λογικό, τα φώτα έχουν πέσει για ακόμη μία φορά πάνω στην παρουσιάστρια ενώ όλοι αναρωτιούνται ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με το κανάλι του Φαλήρου κυρίως για το Love Island και ενδεχομένως για ένα ακόμα πρότζεκτ στο β’ μισό της σεζόν.

Το πρότζεκτ αυτό είναι το My Style Rocks. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα αναλάβει την παρουσίασή του. Αυτό για δύο λόγους.

Πρώτον, ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει την παραγωγή του My Style Rocks δεν είναι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που έχουν οι εκπομπές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και δεύτερον, ο ίδιος θέλει στην παρουσίαση την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο τους εδώ και χρόνια έχουν μια πολύ καλή συνεργασία και έτσι ο Ατζούν προτίθεται να την περιμένει να γεννήσει και να ξεκινήσει μετά το My Style Rocks, ακόμη κι αν καθυστερήσει.

Κάπως έτσι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μένει ξεκρέμαστη.in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *