“Η τραπ κατακρεουργεί τη μουσική, με προσβάλει”


«Είναι αίσχος οι στίχοι. Με προσβάλλει αυτή η μουσική και νομίζω ότι προσβάλλει πολύ κόσμο της γενιάς μου, και όχι μόνο» . Με αυτά τα λόγια η γνωστή ερμηνεύτρια Φωτεινή Βελεσιώτου ισοπέδωσε την τραπ μουσική και τους υποστηρικτές της σε μία από τις πρόσφατες δηλώσεις της που μίλησε για όλους και για όλα.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου ξεσπά κατά της τραπ μουσικής

Η Φωτεινή Βελεσιώτου «ξέσπασε» κατά της τραπ μουσικής χαρακτηρίζοντας «αίσχος» τους στίχους και τονίζοντας πως νιώθει προσβεβλημένη. Ταυτόχρονα αποκάλυψε πως την έχει σημαδέψει το τραγούδι «Μέλισσες».«Είναι αίσχος οι στίχοι. Με προσβάλλει αυτή η μουσική και νομίζω ότι προσβάλλει πολύ κόσμο της γενιάς μου, και όχι μόνο. Δυστυχώς, τα νέα παιδιά –και το μαθαίνω από φίλες μου καθηγήτριες σε σχολεία- ακούνε μόνο αυτό και όσα δεν ακούν αυτή τη μουσική μπαίνουν απλώς στο σύστημα και ακολουθούν, για να είναι στην ομάδα και να μην τα διώξουν. Πρόκειται για την κατακρεούργηση της μουσικής αυτό το πράγμα που ακούνε. Χάλια», ανέφερε η Φωτεινή Βελεσιώτου για την τραπ στο Secret των Παραπολιτικών.

Για το τραγούδι «Μέλισσες» η Φωτεινή Βελεσιώτου είπε: «Αυτό το τραγούδι με ακολουθεί. Γράφτηκε το 2007 και από τότε δεν μπόρεσα να το αφαιρέσω από κανένα πρόγραμμα. Μάλιστα, μια φορά είχα κάνει ένα αφιέρωμα στη Σωτηρία Μπέλλου και στο τέλος με ρώτησαν “τις Μέλισσες θα τις πείτε;”, οπότε απάντησα “δεν πρόλαβε να της πει η Σωτήρια Μπέλλου”».

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *