Η cheerleader του Ολυμπιακού, η άγνωστη καταγωγή, τα ταξίδια και η νέα της εικόνα


Μελίνα Μεταξά:Το Αll Star Survivor ξεκινάει την Κυριακή 8/1, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι για να ζήσουν μια ακόμη μοναδική εμπειρία, στον Άγιο Δομίνικο. Η Μελίνα Μεταξά είχε γράψει την δική της ιστορία στο Survivor. Λίγο πριν την έναρξη του all star, πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα!

Μελίνα Μεταξά: Όσα δεν γνωρίζετε για την παίκτρια

 Η διαγονιζόμενη του παιχνιδιού επιβίωσης, κατάγεται από την Κύπρο και είναι απόφοιτη ιδιωτικής σχολής γυμναστών και σχολής ναυαγοσωστικής.  Η ενόργανη, ο στίβος, το έπταθλο, breakdance, cheerleading, το τραμπολίνο, mma, brazilian jiu jitsu, callisthenics είναι μερικά από τα αθλήματα που έχει κάνει ως τώρα. Η ίδια μαλιστα υπήρξε cheerleader στο μπάσκετ του Ολυμπιακού για επτά χρόνια.

Όπως είχε αναφέρει πριν μπει στο παιχνίδι επιβίωσης: “Νομίζω θα μπορώ να εγκλιματιστώ πολύ εύκολα και θα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη εκεί”.

Για τον στόχο της στο παιχνίδι επιβίωσης: “Ο στόχος μου μέσα από το Survivor είναι να ζήσω το κάθε δευτερόλεπτο, την κάθε στιγμή σαν ένα όνειρο”.

Τι σημαίνει για εκείνη το Survivor, είχε πει χαρακτηριστικά“Survivor για μένα σημαίνει επιβίωση σαν κάποια άλλη εποχή.. όταν ο κόσμος δεν είχε όλες αυτές τις ευκολίες που έχουμε τώρα.. κάπως έτσι”

Μελίνα Μεταξά: Δείτε φωτογραφίες

Fanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *