Η απάντηση ενός άντρα σε όσους σχολιάζουν τη γυναίκα του


Μία υπέρβαρη κοπέλα φαίνεται ότι έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του 24χρονου personal trainer και είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί! Όπως δήλωσε ο νεαρός αγαπά την κοπέλα του και το σώμα της και δεν θα της ζητούσε ποτέ να αλλάξει.

Η ιστορία του ζευγαριού

Ειδικότερα, η 24χρονη Brittany Jacques, που ζυγίζει περίπου 113 κιλά, δεχόταν πίεση από τους προηγούμενους συντρόφους της να χάσει βάρος και να αλλάξει την εμφάνισή της.

Έτσι, απογοητευμένη από τον έρωτα, η 24χρονη από το Οντάριο του Καναδά γνώρισε τον γυμναστή, Matt Montgomery, μέσω Facebook, τον Αύγουστο του 2020.

Τώρα, το ζευγάρι είναι αρραβωνιασμένο και δηλώνει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά -παρά το γεγονός ότι τους χλευάζουν συχνά στο διαδίκτυο για τη διαφορά βάρους των 53 κιλών.

“Είμαστε ευτυχισμένοι”

Μάλιστα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα μωρό, καθώς η Brittany μοιράστηκε την είδηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, υπογραμμίζοντας «Είμαι μαμά τώρα» και δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την κοιλιά της εγκυμοσύνης της και ένα μωρό.

Νωρίτερα, όπως αναφέρει η New York Post, είχε επισημάνει «Και οι δύο είχαμε σχεδόν εγκαταλείψει το να βγαίνουμε ραντεβού όταν αρχίσαμε να μιλάμε. Τα βρήκαμε αμέσως από τη στιγμή που συναντηθήκαμε. Ήμουν λίγο διστακτική στην αρχή».

Και συμπληρώνει η υπέρβαρη κοπέλα «έχω βρεθεί σε σχέσεις όπου οι άντρες μου είπαν ότι θα με παρατήσουν αν δεν αρχίσω δίαιτα ή δεν προσπαθήσω να χάσω βάρος. Αυτό επηρέασε την αυτοπεποίθησή μου και κάποια στιγμή άρχισα να γυμνάζομαι και να προσπαθώ να αλλάξω το μέγεθός μου. Αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι αν το έκανα αυτό, δεν θα αγαπούσα πια τον εαυτό μου και θα άλλαζα τον εαυτό μου για την αντίληψη της ομορφιάς κάποιου άλλου. Δεν ήμουν σίγουρη αν θα έβρισκα ποτέ κάποιον που θα με αγαπούσε πραγματικά γι’ αυτό που είμαι, αλλά αφού γνώρισα τον Matt δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη».

Δείτε φωτογραφίες της νεαρήςFanpage


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *