Γουάντα Νάρα – Μάουρο Ικάρντι: Ζουν τον έρωτά τους στις Μαλδίβες – Έγκυος το μοντέλο;


Το σίριαλ των Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι συνεχίζεται. Πότε χώρισαν, πότε τα ξαναβρήκαν, πότε πήγαν μαζί διακοπές… μάλλον ούτε οι ίδιοι το κατάλαβαν.

Ο ποδοσφαιριστής της Γαλατά και το μοντέλο και μητέρα των δύο παιδιών του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι και ξανά ζευγάρι.

Μάλιστα, εκμεταλλεύτηκαν τη διακοπή των αγώνων για το Μουντιάλ και ταξίδεψαν στις Μαλδίβες.

Την επανασύνδεσή τους αποκάλυψαν οι ίδιοι με αναρτήσεις τους στα social media, ενώ ο Ικάρντι δημοσίευσε και ένα screenshot από μία τρυφερή συζήτησή τους στο WhatsApp.

«Σε ευχαριστώ για άλλο ένα όμορφο ταξίδι, το αγαπημένο μου μέρος είσαι εσύ. Σε ευχαριστώ που με έφερες στον παράδεισό μου, για την αγάπη σου και που πάντα με φροντίζεις. Ποτέ μην αμφιβάλλεις πόσο πολύ σε αγαπώ. Ελπίζω να επιστρέψω με το G», έγραψε η Γουάντα Νάρα στο μήνυμα που του έστειλε, το οποίο συνόδευσε με το emoji ενός μωρού, που εκτόξευσε τις φήμες εγκυμοσύνης.

Εικάζεται μάλιστα, ότι το γράμμα G θα ήταν το όνομα του παιδιού που θα μπορούσαν να αποκτήσουν.

«Σε  ευχαριστώ Γουάντα για ένα τόσο ωραίο μήνυμα. Τελικά δεν είμαι τόσο τρελός όσο με αντιμετώπισαν επειδή είπα μια από τις ευχές τους», σχολίασε ο Ικάρντι.

Δείτε τη συνομιλία τους

Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα. Η Γουάντα Νάρα επέστρεψε στην Αργεντινή για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό μουσικής και στο video clip του L-Gante, ενώ δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει έρθει κοντά και με νεαρό ποδοσφαιριστή της Μπόκα.

Ο Μάουρο Ικάρντι από την πλευρά του προσπάθησε να την ξεπεράσει κάνοντας σχέση με την Τουρκάλα ηθοποιό Ντεβρίμ Οζκάν.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασαν από τις Μαλδίβεςin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *