Γιώργος Μαυρίδης – Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος στην κόντρα τους – Το παρασκήνιο της συμφιλίωσής τους


Γιώργος Μαυρίδης και Σάκης Τανιμανίδης συνδέονταν με μια μακροχρόνια φιλία, ωστόσο μετά το τέλος του «World party» οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών ψυχράνθηκαν.

Μέχρι σήμερα οι λόγοι που τα έσπασαν δεν έχουν γίνει γνωστοί, αφού ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος θέλησαν να τους αποκαλύψουν.

Όλα αυτά, όμως, ανήκουν πια στο παρελθόν…

Το καλοκαίρι ο Γιώργος Μαυρίδης έκανε εμφάνιση-έκπληξη στη Μύκονο, αφού βρέθηκε ανάμεσα στους προσκεκλημένους του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα για τη βάπτιση των διδύμων.

Σήμερα, ο γνωστός tattoo artist μίλησε για το τέλος της κόντρας τους και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο, ήρθαν ξανά σε επαφή.

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ των ανθρώπων. Δεν θέλω να αναλύσω το παρελθόν, αλλά κάποια στιγμή βρεθήκαμε, συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, τον πήρα του ευχήθηκα για τα παιδιά του, είχαμε κάποια ανταλλαγή σε ανθρώπινο επίπεδο» είπε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή Breakfast@Star.

Και πρόσθεσε: «Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε με την Κρίστη, ήταν μια δύσκολη διαδικασία η οργάνωση, γιατί ήταν λίγα τα άτομα, εγώ όμως της εξήγησα ότι ήθελα να καλέσω όλα τα παιδιά από το World Party και τον Γιώργο και τον Θοδωρή και τον Σάκη. Δεν μπόρεσε να έρθει, γιατί είχε τις δικές του δουλειές, είχε κάποια θέματα υγείας. Όταν έγινε η βάφτιση όμως, με κάλεσε να πάω και πήγα».

Δείτε όσα είπεin.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *