Γιώργος Καράβας: H πιο άβολη στιγμή στο GNTM και η «κόντρα» με τους υπόλοιπους κριτές


Ποδαρικό στο Dot έκανε ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής και μίλησε για το νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή του, στις διαγωνιζόμενες που πάνε «διαβασμένες» αλλά και στην Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε μεταξύ μας κάτι»

«Τα τελευταία τρία καλοκαίρια έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου, έχει μπει το GNTM, δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, δεν υπάρχουν ωράρια γιατί τα γυρίσματα γίνονται καλοκαίρια», είπε αρχικά.

Για τις κριτικές που ακούγονται στον διαγωνισμό, ο ίδιος δήλωσε πως προσπαθεί να μην ακούγεται αυστηρός. «Προσπαθώ να λέω την απόφασή μου με ευγένεια, να λειάνω τις γωνίες», εξήγησε.

«Τα κορίτσια έρχονται στο παιχνίδι λίγο πιο ‘διαβασμένες’, ‘δασκαλεμένες’», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τους υπόλοιπους κριτές και ξεκαθάρισε: «Οι κριτές είμαστε παρέα όταν κλείνουν οι κάμερες. Δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε μεταξύ μας ποιος έχει καταφέρει τα περισσότερα. Αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο».

Επίσης, ανέφερε ότι έχει τύχει να αισθανθεί αμηχανία με μία κριτική. «Έχω αισθανθεί άβολα με κριτική που έγινε στο GNTM, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν έρχεται με κακή πρόθεση».

«Πέρασα δύσκολα χρόνια, η ισορροπία ήρθε μετά από δουλειά, επιμονή κι υπομονή. Οι αρκετές απορρίψεις στο ξεκίνημά μου με έκαναν να αναρωτηθώ μήπως δεν κάνω γενικά για τη δουλειά», σημείωσε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη δουλειά του.

Τέλος, για τη Σοφία Χατζηπαντελή, τόνισε: «Είχαμε 8 μέρες γυρισμάτων με την Χατζηπαντελή που ήταν απόλαυση. Υπήρχαν έντονες αντιδράσεις όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι guest κριτής. Ήμουν σίγουρος ότι θα αντιστραφεί αυτό το κλίμα».in.gr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *